محمد هادی مرعشی روز یکشنبه در نشست شورای اطلاع‌رسانی سیستان و بلوچستان اظهارداشت: این طرح تحت عنوان کاهش زنجیره انتقال ویروس کروناست و یکی از اهداف آن قطع زنجیره انتقال بیماری، کاهش تماس‌ها و عدم برگزاری اجتماعات و حذف ترددهای غیرضروری در سطح کشور است.

وی با بیان اینکه این طرح در راستای اهداف و سیاست گذاری‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا در دست اجرا است، افزود: با هدف محدود کردن زنجیره انتقال کرونا بخشی مهمی از مسائل اجتماعی، مراودات اقتصادی و تجارت در کشور تعطیل شده اما در مرزها تلاش کردیم مراودات مرزی را که بخش عمده اقتصاد ما وابسته به مراودات مرزی در شرایط تحریم است در حد بسیار کنترل شده و بهداشتی ادامه دهیم.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: به دلیل اهمیت موضوع از نیمه‌های بهمن چهار نشست قرارگاه زیستی زیرمجموعه شورای پدافند غیرعامل استان به ریاست استاندار تشکیل شد و پس از آن برابر تصمیم ملی و به دلیل اهمیت موضوع به نام ستاد استانی مبارزه با کرونا تغییر یافت.

 وی ادامه داد: علی‌رغم همه اقدامات و موارد پیشگیرانه و اطلاع‌رسانی به مردم متاسفانه هنوز هم درصدی از افراد جامعه دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند و این عدم رعایت، اجحاف در حق افرادی است که در خانه قرنطینه هستند و در واقع نوعی بی احترامی به جامعه محسوب می‌شود.

مرعشی گفت: برای اجرای موفق این طرح، کنترل ورودی‌های سیستان و بلوچستان و نظارت بر تردد بین شهری ضروری است که بر اساس آن فرمانداران مکلف شدند موضوعات مربوطه را در شورای تامین شهرستان مطرح و تقسیم وظایف کنند.

 وی تصریح کرد: با توجه به وجود بخشی از جمعیت سیستانی در حوزه استان‌های گلستان، مازندران، خراسان رضوی و سایر استان‌ها کنترل شدید مبادی ورودی استان ضرورت دارد.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان اظهارداشت: از زمان آغاز این طرح تعداد ۸۵ محور اصلی و فرعی فرعی استان تحت کنترل قرار گرفته و  هزار و ۲۶ نیرو در سه شیفت بکارگیری و در همین مدت ۶۱ واحد صنفی پلمب، ۱۶ خودرو به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان جریمه و ۳۳ خودرو نیز توقیف شدند.

 وی گفت: در این مدت ۶۵ هزار و ۷۵۵ نفر نیز تب سنجی شده‌اند و در این طرح مراکز خرید و مکان‌های عمومی نیز کنترل خواهد شد.

مرعشی گفت: از زمان اجرای این طرح مصرف بنزین در سیستان و بلوچستان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۹ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

 وی تاکید کرد: با وجود همه اقدامات سخت گیرانه باز هم اعتقاد داریم؛ آگاهی بخشی عمومی و خود مراقبتی مردم راه مبارزه با این بیماری خطرناک و پدیده عجیب جهانی خواهد بود.
بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت شمار مبتلایان به کرونا در حوزه سه دانشگاه علوم پزشکی سیستان و بلوچستان به ۱۹۷ نفر رسید.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.