به گزارش ایرنا معاون سیاسی و اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان در همایش فرمانداران سسیستان و بلوچستان اظهار داشت: با این استان بیگانه نیستم، علاوه بر انجام مطالعات جامع از این سرزمین خودم به عشایر و قبایل انتساب دارم و برای طوایف و بزرگان احترام خاصی قائل هستم.
علی زینی وند افزود: سیستان و بلوچستان می‌تواند پایگاه و پایلوتی از انسجام و یکرنگی در بین اقوام ایرانی باشد.
وی ادامه داد: همه ما وابسته به قومیت ها و طوایف بزرگ هستیم و همه این قومیت‌ها در ذیل یک فرهنگ متمدن به نام ایران جای گرفته است بنابراین اکثریت مطلق مردم ایران مسلمان و دارای وجوه مشترک قابل توجهی هستند.
وی خاطرنشان کرد: خوب است به جای تمرکز بر اختلافات جزئی و سلیقه ای و تفاوت های طبیعی با تمرکز بر مولفه های اتحاد آفرین، حفظ برادری و هم افزایی توسعه استان را سرلوحه کاری خود قرار دهیم و این دیدگاه می‌تواند در کشور هم به صورت پایلوت مورد استفاده قرار گیرد.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان با تاکید بر استفاده از ظرفیت همه افراد توانمند بویژه بزرگان اقوام و طوایف به عنوان یک اصل مهم، گفت: همه کسانی که در چارچوب نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران زندگی می کنند قابل احترام هستند و بایستی به صورت یکسان دیده شوند و نظر رهبری معظم انقلاب نیز هم همین است.
وی بیان کرد: هر دولت چارچوب ها و سیاستهایی دارد بنابراین هر مدیری که منصوب می شود باید موافق با چارچوب ها و سیاست های دولت باشد اما این چارچوب ها ذیل راهبردهای اساسی نظام مقدس جمهوری اسلامی تعریف می‌شود.
زینی وند اظهار داشت: با توجه به پیچیدگی موجود در نظام اداری کشور راه میانبر غلبه بر این پیچیدگی اداری؛ انتصاب مدیران چالاک، حل المسئله نگر، بادانش و جسور است.
وی بیان کرد: فرمانداران و بخشداران در بین مدیران به عنوان راهبر؛ نقش اصلی را ایفا می‌کنند لذا هنر اصلی یک فرماندار حفظ جایگاه خودش است چرا که اگر جایگاه فرماندار تضعیف شود در واقع جایگاه نظام به خطر افتاده است.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بخش عمده ای از اقتدار و جایگاه هر فرماندار بستگی به عملکرد و رفتار خود شخص فرماندار بستگی دارد در واقع فرماندار باید بر اوضاع شهرستان مسلط باشد.
وی بیان کرد: قدرتی که باعث اعمال حاکمیت در یک کشور می شود، برآمده از نهادهای مختلف است و یک فرماندار به عنوان نماینده عالی حکومت در شهرستان باید بتواند با همگرایی و تجمیع نظرات و تجربیات همه اقشار و گروه ها با قدرت تمام به سوی توسعه شهرستان مربوطه گام بردارد.
زینی وند تاکید کرد: دارابودن صلاحیت‌های عمومی و اختصاصی از جمله دانش، انگیزه، پاکدستی، صداقت، شجاعت و توانمندی لازمه مدیریت است.
وی ادامه داد: توسعه همه جانبه سیستان و بلوچستان نیازمند نگاه همه جانبه است و انسان هایی با وسعت دید پایین نمی توانند تصمیمات شجاعانه و موثر اتخاذ کنند.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان گفت: استان در کانون توجه همه دستگاه‌ها و نهادهای کشوری قرار دارد و این یک فرصت استثنایی برای منطقه محسوب می‌شود.
وی ادامه داد: در شرایط تحریم های ظالمانه ظرفیت مرز راه نجات کشور است و روابط دوسویه مرزی طوایف می‌تواند زمینه ساز تبادلات مرزی و یاریگر کشور در این راستا باشد.
زینی وند گفت: نیروی انسانی یک معیار و مبنای مهم است و مبنای نیروی انسانی بانوان و جوانان هستند لذا لازم است با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب بر جوانگرایی و دارابودن پتانسیل جوان بودن استان تلاش کنیم از میان این جوانان مدیران آینده استان و حتی بخشی از نیروی انسانی کشور را تامین کنیم.
وی بیان کرد: معاونت سیاسی و اجتماعی حوزه ای گسترده و با اهمیت و در واقع این حوزه تابلوی اعمال حاکمیت است و این اعمال حاکمیت بایستی با اقتدار انجام شود.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت:همه ما قبل از هر نوع وابستگی به جناح ها و احزاب ایرانی، مسلمان و زیر پرچم نظام مقدس جمهوری اسلامی خدمت می کنیم.
وی افزود: لازمه ارائه کارنامه موفق توسط مدیران صرفا داشتن پول و امکانات نیست بلکه بخش عمده آن وابسته به فکر و تدبیر هر مدیر است.
زینی وند تاکید کرد: اطلاع رسانی خدمات انجام شده نیز بسیار مهم است لذا فرمانداران بایستی به روابط عمومی حوزه خود توجه جدی داشته باشند چرا که اگر اطلاع‌رسانی مناسب نباشد هیچ یک از خدمات انجام شده دیده نخواهد شد.
9908**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.