عیسی منصوری روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از طرح های اشتغالزایی، فرصت های سرمایه گذاری و گردشگری چابهار به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این شهرستان سالانه میزبان مسافران زیادیست و ساخت اقامتگاه های بومگردی، هتل و اماکن پذیرایی ضمن ایجاد اشتغال برای جذب گردشگر نیز مفید هستند.
وی گفت: از هر فعالیت اشتغالزا حمایت و تسهیلات لازم را در اختیار آنان قرار می دهیم تا سرمایه گذاران بتوانند در راه اندازی این مراکز اقامتی برای گردشگران دغدغه ای نداشته باشند.
سرپرست فرمانداری شهرستان ویژه چابهار نیز اظهار داشت: توجه به زیرساخت های گردشگری منجر به جذب توریست داخلی و خارجی می شود و می توان بخشی از اشتغال جوانان این خطه را فراهم کرد.
رحمدل بامری افزود: فعالیت های اقامتگاه های بومگردی می تواند به معرفی آداب و رسوم سیستان و بلوچستان منجر شود و باید در این زمینه افراد بومی بیشتر تلاش کنند.
وی بیان کرد: واحدهای تولیدی نظیر پروتئین آرمان جنوب در سال 1371در زمینی به مساحت هشت هزار و 250 متر مربع با زیر بنای مفید سه هزار و 300 مترمربع ساخته شده و حدود 200 نفر پرسنل بومی در این مرکز تولیدی مشغول به کار هستند.
سرپرست فرمانداری شهرستان ویژه چابهار ادامه داد: فعالیت این واحد تولیدی در زمینه عمل آوری و بسته بندی ماهی، میگو و گوشت قرمز است و نقش مهمی در توسعه اشتغال در منطقه دارد.
به گزارش ایرنا، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار و رفاه اجتماعی و هیات همراه از کارگاههای کارآفرینی و اشتغال روستای تیس، مجتمع اقامتی و بومگردی 'درّ بلوچ' آبکان، واحد تولیدی پروتئین آرمان جنوب و طرح های گردشگری چابهار دیدن کردند.
3043**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.