سید حسن میرعماد روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: 2 هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان با صرف 15 میلیارد ریال اعتبار تا پایان امسال به سامانه های نوین آبیاری تجهیز می شود.
وی اظهارداشت: کشت کشاورزی یکی از آسیب های تولید کشاورزی در دامغان به شمار می رود و با نصب سامانه های نوین آبیاری در یک هکتار می توان از هدر رفت سالانه یکهزار لیترآب جلوگیری کرد.
وی ادامه داد : در دولت تدبیر و امید بیش از پنج هزار هکتار از اراضی کشاورزی دامغان به سامانه های نوین آبیاری تجهیز شد و برای چهار سال آینده نصب این سامانه ها در 15 هزار هکتار دیگر از این اراضی برنامه ریزی شده است.
میرعماد اضافه کرد: بیش از 15 هزار بهره برداری در 40 هزار هکتار از اراضی کشاورزی دامغان فعالیت می کنند و برای ماندگاری شغل کشاورزی و معضل کمبود آب در این بخش باید برنامه ریزی کلانی انجام داد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی سمنان با بیان این که استقبال مردم این شهرستان برای نصب سامانه های نوین آبیاری در اراضی کشاورزی رضایت بخش نیست ، گفت: در سال گذشته فراخوان نصب این سامانه ها در سه هزار هکتار داده شد که تنها در یکهزار هکتار این طرح اجرایی شد.
وی تصریح کرد: کمبود آب در بخش کشاورزی و صنعت دامغان بسیار محسوس است و باید با اتخاذ برنامه های راهبردی از هدرفت آب جلوگیری کرد.
وی گفت: هفت روستای این شهرستان با مشکل کمبود آب مواجه است و نصب این سامانه ها راهکاری منسجم و عملیاتی برای تثبیت جمعیت دراین مناطق است.
به گزارش ایرنا، بیش از 80 درصد پسته استان سمنان در دامغان تولیدی می‌شود و در سال جاری پیش بینی می شود از باغ های این شهرستان 45 هزار تن برداشت شود، تولید انواع محصولات کشاورزی استان سمنان در سال زراعی گذشته حدود 10 درصد و تولید محصولات راهبردی کشاورزی در این استان 33 درصد افزایش یافت، در استان سمنان 45 هزار بهره بردار در بخش های مختلف فعالیت دارند
شهرستان دامغان بیش از90 هزار نفر جمعیت دارد.
6026/7339
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.