غلامرضا کاتب روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: رونق اقتصادی و افزایش اشتغال در سمنان نیازمند کاهش خام فروشی مواد تولیدی و راه اندازی واحدهای بسته بندی و فرآوری است.
وی اظهارداشت: ارایه تسهیلات رونق تولید به تنهایی به کاهش آمار بیکاری در سمنان منجر نمی شود بلکه باید به سایر اولویت های صنعتی برای افزایش اشتغال هم توجه کرد.
وی بیان داشت: با وجود برخورداری سمنان از مواداولیه و خام معدنی سرشار اما نبود واحدهای فرآوری و بسته بندی در افزایش آمار بیکاری تاثیر شایانی دارد.
کاتب خاطرنشان کرد: برای بازگرداندن واحدهای صنعتی نیمه فعال به چرخه تولید باید به مشکل نقدیندگی و بازار فروش واحدهای صنعتی هم توجه کرد و با این راهبرد می توان در کاهش آمار بیکاری نقش آفرینی کرد.
نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کمبود آب یکی از چالش های اساسی در اجرا نشدن طرح های اقتصادی در نواحی و شهرک های صنعتی استان است که دولت دوازدهم باید برای رفع این معضل در کمترین زمان ممکن گام های عملیاتی بردارد.
کاتب اضافه کرد: تعداد زیادی از واحدهای صنعتی و تولیدی سمنان به دلیل کمبود آب غیر فعال شد و انتقال آب از حوزه های مختلف به این استان اجتناب ناپذیراست.
کاتب تصریح کرد: ارایه تسهیلات رونق تولید به عنوان یکی از دستاوردهای دولت تدبیر و امید در کاهش آمار بیکاری و رونق کسب و کار در شهرستان گرمسار بسیار تاثیرگذار بوده است.
به گزارش ایرنا، در سال 96، نرخ بیکاری در استان سمنان 8.9 درصد و سه درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیشتر بود و با تحقق کامل ارایه تسهیلات 9 هزار میلیارد ریالی رونق تولید و اجرای طرح‌های اقتصادی در قالب تفاهم ‌نامه های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به تعداد 87 طرح با سرمایه گذاری 71 هزار و 510 میلیارد ریال در همایش‌های سرمایه‌گذاری استان، انتظار می رود اشتغال افزایش و نرخ بیکاری در سمنان کاهش قابل توجهی یابد.
در استان بیش از 700 هزار نفری سمنان یک هزار و 800 واحد تولیدی و صنعتی فعالیت دارد.
6026/7339
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.