سید حسن حسینی شاهرودی شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود : در بخش کشاورزی تکمیل زنجیره تولید و صادرات محصولات برای رونق این حوزه در شرق استان ضروری بوده و راه اندازی صنایع تبدیلی فرصتی ویژه برای سرمایه گذرانی است که قصد سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال در بخش کشاورزی را داشته باشند.
وی به راه اندازی دفتر گمرک و تلاش برای دریافت مرز هوایی فرودگاه شاهرود، اشاره کرد و افزود : مردم شاهرود 25 سال پیش با آینده نگری با سرمایه خود فرودگاهی را بنا کردند که اکنون با ایجاد شرایط لازم و دریافت مجوز مرز هوایی می توان از همین فرودگاه و از طریق دفتر گمرک شاهرود، محصولات تولیدی شهرستان را به دیگر استان ها و همچنین کشورها صادر کرد .
حسینی شاهرودی با تاکید بر اینکه مردم شاهرود سرمایه گذاری های خوبی در شهر خود انجام داده اند، یادآور شد: شرکت سیمان شاهرود نمونه ای از این همدلی و استقبال از سرمایه گذاری است که 30 سال پیش ساخته شده و محصولات خود را به 11 کشور دنیا صادر می کنند.
این نماینده مجلس با تاکید بر ظرفیت های معدنی شهرستان های شاهرود و میامی برای سرمایه گذاری، بیان کرد: پتاس، کرومیت و منگنز از جمله مواد معدنی هستند که سرمایه گذاری برای استخراج آنان در این منطقه بازده اقتصادی خوبی دارد.
وی درباره سرمایه گذاری در بخش گردشگری هم گفت: شهرستان شاهرود هرساله پذیرای بیشترین تعداد گردشگران استان سمنان است ، تدوین طرح جامع گردشگری این شهرستان نیز به رونق این صنعت در آینده کمک می کند.
عضو هیات رییسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی همچنین یادآور شد: وجود زیرساخت هایی چون راه های ریلی، هوایی و جاده ای، قرار گیری درمسیر پرتردد ترانزیتی تهران-مشهد، تنوع آب و هوایی و وجود منابع طبیعی و تاریخی بسیار موقعیت شاهرود را در منطقه ممتاز کرده است.
حسینی شاهرودی به برگزاری همایش سالیانه انجمن دوست داران حافظ کشور در روزهای گذشته در شاهرود هم اشاره کرد و گفت: در حاشیه این همایش نشستی با حضور مسوولان و جمعی از هنرمندان کشوری به همراه تنی چند از سرمایه گذاران بخش خصوصی پیرامون سرمایه گذاری در این شهرستان برگزار شد.
نشست چهار روزه معرفی فرصت های اقتصادی و سرمایه گذاری ایران با محوریت استان سمنان هفته گذشته در سالن همایش های صدا و سیما برگزار شد که سرمایه گذارانی از داخل و خارج کشور در آن حضور داشتند.
از مجموع 52 تفاهم نامه ای که در چهار روز برگزاری نشست معرفی فرصت های سرمایه گذاری و اقتصادی استان سمنان در تهران به امضا رسید، 10 تفاهم نامه مربوط به شهرستان شاهرود است که شامل سه تفاهم نامه در حوزه کشاورزی با 85 میلیون دلار ، چهار تفاهم نامه در حوزه صنعت و معدن با 403میلیون دلار و سه تفاهم نامه در حوزه گردشگری با 185میلیون دلار است.
شهرستان شاهرود دارای 148 اثر تاریخی در فهرست میراث ملی است که از این تعداد، 63 اثر مربوط به بناها و محوطه های تاریخی، 73 تپه تاریخی و 11 اثر معنوی است و 700 تخت برای پذیرش گردشگران دارد.
هر ساله 450 هزار تن محصولات کشاورزی و باغی در شاهرود تولید می شود که شامل 90 هزار تن انگور، 35 هزار تن زردآلو ، 24 هزار تن سیب و دیگر محصولات کشاورزی است .
در حوزه معدن نیز شهرستان شاهرود جذابیت های بسیاری برای سرمایه گذاری دارد به طوری که از مجموع 40 نوع ماده معدنی استان، 25 نوع آن در شاهرود یافت می شود.
در امر صادرات نیز شهرستان شاهرود جایگاه خوبی دراستان سمنان دارد به طوری که 51 درصد صادرات محصولات استان مربوط به شاهرود است .
همچنین وجود فرودگاه مجهز، راه آهن و نیز استقرار نمایندگی گمرک درشاهرود راه را برای فعالیت سرمایه گذاران بازتر کرده است.
شاهرود با داشتن 240هزار تن جمعیت، پرجمعیت ترین شهرستان استان سمنان است.
7359/6167 خبرنگار: مهسا شانیان ** انتشار دهنده : محسن شاکری
(برای آگاهی از اخبار شهرستان های شاهرود و میامی به کانال اخبار ایرنا شاهرود به آدرس https://telegram.me/irna_shahrood مراجعه فرمایید.)
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.