تپش قلب را با این نوشیدنی خانگی درمان کنید+طرز تهیه

پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در رفع تپش نامنظم قلب و آرامش ذهن موثر دانست.

لینک کوتاه کپی شد

جی پلاس، شربت بهارنارنج (بهارنارنج+سنبل الطیب+گلاب+زعفران+عسل) حاوی ویتامین‌های A، B، C، E.، D، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، روی (زینک)، اسیدفولیک، فلاونوئیدها، مس، قندساکاروز، فراکتوز، گلوکز، فورانوکومارین، سلنیوم، اسیدآمینه تریپتوفان و ... است.

صد آنلاین نوشت؛ برای بررسی خواص شربت بهارنارنج و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص شربت بهارنارنج

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص شربت بهارنارنج گفت: این شربت نشاط آور بوده، تپش نامنظم قلب را برطرف کرده و برای کودکان بیش فعال و رفع وسواس فکری و عملی مفید است.

وی افزود: این شربت به علت دارا بودن انواع ویتامین‌ها از جمله A، B، C، E، D. و سایر املاح معدنی مفید موجب تقویت و جوان سازی پوست و مو شده و از پیری زودرس و چین و چروک پیشگیری می‌کند.

عظمایی بیان کرد: مصرف این شربت برای رفع هیجانات عصبی، سردرد‌های میگرنی و آرامش ذهن مفید است؛ همچنین موجب رفع بی خوابی و تشویش و اضطراب می‌شود.

وی گفت: شربت بهارنارنج به علت دارا بودن ویتامین‌های A، E. و C. و فلاونوئید‌ها خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، لذا سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از آن در مقابل انواع بیماری‌ها مخصوصا سرطان‌ها محافظت می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: تقویت سیستم قلبی عروقی و پیشگیری از تپش نامنظم قلب، کنترل قند، فشار و چربی خون، رفع نفخ و باد معده، رفع قولنج‌های عصبی، دلشوره، سکسکه و سرگیجه از دیگر خواص این شربت است.

وی گفت: شربت بهارنارنج تاثیر چشمگیری در رفع اختلالات کم توجهی و مهار بیش فعالی کودکان دارد.

عظمایی بیان کرد: این شربت باعث کنترل تشنج، افزایش اشتها، کاهش شدت علائم یائسگی از قبیل: گرگرفتگی، رفع سندروم پای بی قرار، تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر و پارکینسون می‌شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: از دیگر خواص این شربت تاثیر چشمگیر آن در رفع اختلالاتی ازقبیل وسواس فکری و عملی، رفع کم خونی، سرفه و مشکلات تنفسی از جمله آسم است.

وی گفت: وجود اسیدآمینه تریپتوفان در این شربت موجب ساخت هورمون سروتونین در خون و دستگاه گوارش شده و باعث نشاط آوری و مقابله با استرس، اضطراب و افسردگی می‌شود.

عظمایی بیان کرد: همچنین این شربت سندروم دوران پیش از قاعدگی (PMS) را درمان می‌کند.

منع مصرف شربت بهارنارنج​

این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: مصرف شربت بهارنارنج برای زنان باردار ممنوع است و افرادی که از دارو‌های آرامبخش و ضدافسردگی استفاده می‌کنند نباید همزمان از این شربت مصرف کنند؛ زیرا تاثیر دارو را بیشتر می‌کند؛ بنابراین باید بین مصرف دارو‌های شیمیایی و شربت بهارنارنج ۲ تا ۳ ساعت فاصله باشد.

مقدار مصرف شربت بهارنارنج

وی بیان کرد: از این شربت می‌توان ۴ لیوان در روز و در وعده‌های صبح، ظهر، عصر و شب میل کرد.

مواد لازم شربت بهارنارنج (۲ لیتر)

عرق بهارنارنج یک لیتر

گیاه خشک بهارنارنج ۵۰ گرم

عرق سنبل الطیب نیم لیتر

گلاب نیم لیتر

زعفران ۲ تا ۴ گرم

عسل نیم کیلو

طرز تهیه شربت بهارنارنج

عرقیجات را با هم ترکیب می‌کنیم.

گیاه خشک بهارنارنج را نیم کوب کرده و داخل عرقیجات می‌ریزیم.

اجازه می‌دهیم ۴ تا ۵ ساعت بماند.

سپس ۵ تا ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم می‌جوشانیم.

وقتی حرارت متعادل و در حدود ۵۰ درجه سانتی گراد شد آن را صاف می‌کنیم.

زعفران پودر شده را با عسل ترکیب کرده و به شربت اضافه می‌کنیم.

شربت را هم می‌زنیم تا قوام بیاید سپس در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم.

طرز تهیه یک لیوان شربت بهارنارنج

برای تهیه یک لیوان از این شربت ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری از شربت را داخل لیوان ریخته و بقیه را آب جوشیده ولرم اضافه می‌کنیم.

شربت آماده میل کردن است.

نکته: برای استفاده از این شربت در فصل گرم سال به جای آب جوشیده از آب خنک و چند تکه یخ استفاده می‌کنیم.

 

دیدگاه تان را بنویسید