دکتر اصغر جعفری روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با وجود اطلاع رسانی و آگاهسازی مکرر، شمار مراجعه کنندگان مسمومیت های قارچی به مراکز درمانی استان زنجان همچنان در حال افزایش است.
وی اظهار کرد: از مجموع مراجعه کنندگان سه نفر در بیمارستان ولی عصر (عج) شهر زنجان، یک نفر در مرکز آمورشی تخصصی و فوق تخصصی آیت الله موسوی زنجان و 2 نفر نیز در بیمارستان لقمان تهران بستری هستند.
جعفری خاطرنشان کرد: بر این اساس به عموم شهروندان توصیه می شود از خرید قارچ های فله ای خودداری کرده و این ماده را بصورت بسته بندی شده از مراکز مجاز خریداری کنند.
وی بیان کرد: بیشترین مسمومیت های قارچی استان به منطقه ماهنشان و دندی اختصاص دارد در حالی که این وضعیت با توجه به تداوم بارندگی ها در دیگر شهرها نیز روند افزایشی را نشان می دهد.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی زنجان ادامه داد: اقدامات درمانی لازم مراجعه کنندگان دچار مسمومیت های قارچی در مراکز بیمارستانی استان موثر بوده که خوشبختانه تا کنون مورد از مرگ گزارش نشده است.
وی خاطر نشان کرد: هم استانی ها به این موضوع توجه داشته باشند که امکان تشخیص قارچ سمی و واقعی وجود ندارد و به سخنان افرادی که مدعی چنین کاری هستند، توجه نکنند.
به گزارش ایرنا، پیش از این نیز عضو هیات علمی دانشکده دارو سازی زنجان گفته بود: بطور معمول تنها پنج درصد از مسمومیت های قارچی نیاز به اقدامات اورژانسی داشته و تنها کمتر از نیم درصد موجب بروز مسمومیت های بسیار شدید یا حتی به مرگ منجر می شود.
7320/8068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.