ششمین نشست کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان زنجان با تشریح برنامه های رسانه استانی با موضوع کاهش آسیب های اجتماعی در صدا و سیما مرکز زنجان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا  از زنجان، مدیرکل صدا و سیمای مرکز زنجان در این جلسه گفت: بروز آسیب‌های اجتماعی در استان زنجان پایین است و این نشات گرفته ازاعتقادات دینی مردم این خطه است.

مرتضی صفری با اشاره به اینکه اعتقادات دینی یکی از مهمترین سرمایه‌های اجتماعی جامعه است، افزود: تغییر سبک زندگی مردم و ایجاد شکاف و گسست بین خانواده‌ها از علل گرایش جوانان و نوجوانان به اعتیاد محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه 30 درصد برنامه های تولید شده صدا و سیما در حوزه اجتماعی است، گفت: صدا و سیمای مرکز زنجان در بحث پیشگیری از اعتیاد 64 ساعت برنامه رادیویی و تلویزیونی تهیه و پخش کرده است.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز زنجان افزود: راهبرد صدا و سیما در بحث آسیب‌های اجتماعی، تهیه و تولید برنامه های پیشگیرانه، اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر و ایجاد حرکت‌های اجتماعی و فرهنگی، تلاش برای همراهی افکار عمومی با دست‌اندرکاران مبارزه با مواد مخدر، نشان دادن همراهی نظام و جامعه در امر مبارزه با مواد مخدر و بالا بردن روحیه نشاط و امید بین مردم است.

صفری ادامه داد: برقراری ارتباط و تعامل درون‌‌استانی منسجم بین دستگاه‌های فرهنگی به‌ویژه رسانه می‌تواند کمک بزرگی به پیشگیری از اعتیاد کند.

مدیرکل صدا‌وسیمای استان هدف این رسانه را آموزش و جلب مشارکت جدی مردم بخصوص خانواده‌ها در زمینه پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد و افزود: برخوردهای قهری در بحث اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی باید کنار گذاشته شود و با کمک خیرین و کار آفرینان برای آنها شغل ایجاد شود.

محمد محمدی رئیس کمیته فرهنگی و پیشگیری مبارزه با مواد مخدر هم با تاکید بر آموزش و پیشگیری گفت: همدلی و هم‌افزایی دستگاه‌ها برای پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر ضروری است.

در ادامه این جلسه برخی اعضای این کمیته درباره برنامه های تولید شده صداوسیمای مرکز زنجان درباره کاهش آسیب‌های اجتماعی به تبادل‌نظر پرداختند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.