جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

نگرانی آمریکا از تاثیرگذاری ایران در عرصه بین المللی است

کد خبر: ۷۷۰۷۹۰
نگرانی آمریکا از تاثیرگذاری ایران در عرصه بین المللی است
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام حسن بیات در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر زنجان با اشاره به مساله برجام و سخنان ترامپ افزود: سخنان رئیس جمهوری امریکا درباره مساله برجام نشات گرفته از نظرهای کارشناسان امنیتی و مشاوران کاخ سفید بود.
وی با تاکید براینکه امریکا از تاثیرگذاری ایران در عرصه بین المللی در هراس است، اظهارکرد: ایران مانع ایجاد حکومت از سوی امریکا در سوریه و عراق شد و از سوی دیگر سدی بر سر راه فعالیت داعش محسوب می شود.
امام جمعه موقت زنجان با بیان اینکه ایران اسلامی ابهت امریکا در جهان را شکسته است، گفت: رهبر جانباز ایران اسلامی، مسئولان و ملت ولایتمدار کوبنده ترین سخنان را در جواب سخنرانی ترامپ دادند و این دشمن دیرین ایران و اسلام سربلندی، رشد و رونق ایران اسلامی را نمی خواهد.
حجت الاسلام بیات تاکید کرد: مسئولان کشور، جوانان و همه ملت باید در برابر توطئه ها و نقشه های شوم دشمنان و استکبار بیش از گذشته هوشیار باشند.
وی به تاثیرگذاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ایران اشاره کرد و افزود: اگر این نیروی مردمی و انقلابی نبود، این کشور به سرنوشتی همانند کشورهای افغانستان، سوریه و عراق تبدیل می شد.
امام جمعه موقت زنجان، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و برنامه موشکی ایران را افتخاری برای این کشور دانست و گفت: این 2 مقوله حافظ امنیت ایران بشمار می روند.
حجت الاسلام بیات ادامه داد: ایستادگی در برابر دشمنان اسلام و ایران شرط هایی دارد که باید همه آحاد ایران آخرت گرا، متحد، امانت دار و راه و روشی همچون شهید حججی داشته باشند.
وی بر امانتداری از سوی مسئولان و خادمان نظام تاکید کرد و یادآورشد: حرکت در سایه و پرتو رهبری های ولی امر مسلمین جهان بزرگترین ذخیره الهی است.
امام جمعه موقت زنجان گفت: جوانان ایران باید بدانند تبعیت از ولی امر مسلمین جهان ستون پایداری انقلاب اسلامی است.
حجت الاسام بیات به سالروز شهادت شهید مصطفی خمینی درآبان سال 56 اشاره کرد و افزود: شهادت فرزند بنیانگذار انقلاب اسلامی منشاء شکل گیری جمهوری اسلامی در ایران شد.
7325/8068
خبرنگار: حدیث ابوالحسنی** انتشاردهنده: اسماعیل جهانبخش
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما