یه گزارش ایرنا، سرهنگ محمد علی آدینه لو روز پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران استان افزود: این قماربازان برای فعالیت خود نسبت به عضو گیری اقدام می کردند که در نهایت سود عاید از آن به طراحان اصلی اختصاص داشت.
وی اظهار کرد: پلیس فتای استان طی 2 هفته گذشته مدیران پنج کانال مجرمانه که در فضای مجازی فعالیت می کردند را دستگیر و کانال آنها را مسدود کردند.
آدینه لو از شهروندان خواست بر فعالیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی نظارت بیشتری داشته باشد و اجازه ی ورود به هر کانال تلگرامی به ویژه کانال های غیر اخلاقی را به فرزندان خود ندهند چرا که عضویت آنها آسیب های جدی را به همراه خواهد داشت.
وی بیان کرد: پلیس فتای این استان فعالیت کانال های مجرمانه در فضای مجازی را به دقت رصد می کند و بر این اساس نسبت به شناسایی این کانال ها و دستگیری مدیران اقدام و آنها را به مراجع قضایی معرفی می کند.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان زنجان ادامه داد: برخی افراد ناخواسته گرفتار کانال های مجرمانه می شوند و در این میان افزایش سواد رسانه ای به ویژه در حوزه فضای مجازی و فناوری به میزان قابل توجهی معضلات ناشی از آن را کاهش می دهد.
وی ابراز کرد: موضوعی که باید به آن توجه داشت این است که 95 درصد مجرمانی که در فضای مجازی فعالیت می کنند، هویت دروغین دارند و با این ترفند نسبت به جذب افراد مورد نظر اقدام می کنند که توجه خانواده ها به این موضوع مهم ضروری است.
سرهنگ آدینه لو افزود: متاسفانه یکی از آسیب های فضای مجازی که خانواده ها را تهدید می کند، به اشتراک گذاشتن عکس های خصوصی است که افراد به راحتی در این فضا اعتماد می کنند.
وی با هشدار به خانواده ها ادامه داد: توصیه می شود افراد به راحتی عکس های خصوصی خود را در فضای مجازی قرار ندهند .

*** هتک حیثیت و مسائل مالی بیشترین جرایم فضای مجازی
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان زنجان ادامه داد: طبق آمار ارائه شده 40 میلیون نفر در کشور کاربر فضای مجازی هستند که از این تعداد 70 درصد آن را کاربران تلگرام تشکیل می دهند.
وی اظهار کرد: تلگرام بخاطر سهولت و دسترسی راحت تمام سطوح و قشرهای جامعه گسترش بیشتری یافته و در این میان نبود آموزش های لازم نیز آسیب ها را به مراتب افزایش داده است.
سرهنگ آدینه لو افزود: بررسی ها نشان می دهد، مجرمان فضای مجازی بیشتر سطح تحصیلات دیپلم و یا کارشناسی در رده ی سنی 17 تا 30 ساله هستند.

***مراکز بیمارستانی استان حملات هکری باج افزارها را جدی بگیرند
سرهنگ آدینه لو افزود: حملات هکری باج افزارها سازمان ها، نهاد و شرکت های خصوصی را مورد هدف قرار داده و بر این اساس متولیان امر این مراکز به ویژه بیمارستان ها به این موضوع مهم توجه جدی داشته باشند و یک نسخه پشتیبان از داده‌های خود تهیه کنند.
وی خاطرنشان کرد: سلامت موضوع بسیار مهمی است و حملات هکری باج افزارها به بیمارستان ها تبعات ناخوشایندی به دنبال دارد.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان زنجان خاطرنشان کرد: متاسفانه امروز استفاده نادرست از فضای مجازی به تغییر سبک زندگی، تجمل‌گرایی، مصرف‌گرایی، تغییر باور و اعتقادات مذهبی اعضای خانواده ها منجر شده و موضوع مهمی که باید به آن توجه داشت این است که دو سوم از گوشی‌های هوشمند موجود در بازار قابلیت هک شدن دارند.
7320/6085
خبرنگار: اعظم شامی*** انتشار دهنده: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.