خلیل آقاجانلو روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: زمین در بسیاری از کشورها محلی برای فعالیت اقتصادی و تولید، مطرح می‌شود اما در کشور ما به عنوان سرمایه اقتصادی مطرح است و به همین دلیل میل، رغبت و طمع برای تصاحب اراضی ملی وجود دارد.

وی با بیان اینکه برای جلوگیری از تصاحب اراضی ملی ۲ برنامه محوری داریم، خاطرنشان کرد: این برنامه‌ها در بخش نرم‌افزاری و سخت‌افزاری است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان گفت: برنامه نرم‌افزاری برای تثبیت مالکیت دولت بر اراضی ملی است.

وی اظهار داشت: در این زمینه، کاداستر (محدوده‌بندی) اراضی ملی با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و به تبع آن توسط این ۲ سازمان در استان انجام می‌شود.

آقاجانلو با بیان اینکه کاداستر اراضی ملی، حرکت عظیمی است که از سال ۹۵ در سطح استان زنجان آغاز شده است، خاطرنشان کرد: طرح کاداستر تا سال ۹۵ در حدود ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی این استان انجام شده بود اما بعد از آن اجرای طرح در ۳۵۰ هزار هکتار از اراضی، برنامه‌ریزی شده بود که اکنون مراحل پایانی خود را طی می‌کند.

وی تصریح کرد: با اجرای این طرح، سند مالکیت دولت برای تمام اراضی ملی در استان زنجان اخذ شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان افزود: برنامه سخت‌افزاری، تنظیم پرونده تخلف و برخورد با متخلفان اراضی ملی است که این اقدامات توسط یگان حفاظت اداره کل و از طریق مراجع قضایی پیگیری می‌شود.

این مسؤول، رفع تداخلات اراضی مشترک را یکی از مهمترین موضوعات خواند و گفت: در اکثر روستاهای استان زنجان، مشکلی بین مردم و دولت وجود دارد که برنامه رفع تداخلات اراضی مشترک توسط امور اراضی، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و ثبت اسناد انجام می‌شود.

وی اظهار داشت: با توجه به قوانین اصلاحات ارضی و اراضی ملی و همچنین نَسَخ‌های صادره در گذشته برای این زمین‌ها تلاش می‌شود ضمن رعایت قوانین، اختلافات نیز به حداقل رسیده و مالکیت‌ها تعیین تکلیف شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.