به گزارش ایرنا، فریدون هاشم نژاد شامگاه پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا خاطرنشان کرد: علیرغم اطلاع رسانی قبلی از طرف اداره هواشناسی استان، شورای هماهنگی مدیریت بحران نیز اطلاع رسانی های لازم در مورد آب گرفتگی معابر و احتمال وقوع سیل را با روش های مختلف به مردم شهرستان اعلام کرده بود ولی متاسفانه با توجه به وقوع سیل بسیاری از مردم غافلگیر شدند.
وی بیشترین خسارت وارده را در بخش چورزق این شهرستان عنوان کرد و افزود: روستاهای کهیا، جیا، قلات، سانسیز، دهنه و ونیسر از جمله روستاهایی هستند که در این سیل آسیب دیده اند و در این بین روستای کهیا بیشترین خسارت را متحمل شده است.
فرماندار شهرستان طارم، ضمن اشاره به خسارت وارده به بخش های مختلف، تشریح کرد: بر اثر وقوع سیل 30 رأس انواع دام و طیور، 40 مورد پمپاژ آب کشاورزی، 2 دستگاه وانت نیسان، 40 باب منزل مسکونی، 10 باب انبار کشاورزی، شبکه آب و فاضلاب روستایی روستاهای قلات، کهیا، سانسیز، معابر عمومی برخی از این روستاها و بسیاری از مزارع و باغات خسارت دیده اند.
هاشم نژاد اظهار داشت: با توجه به فصل برداشت زیتون و بارور بودن درختان طارم، باغات زیتون روستاهای کهیا، دهنه و ونیسر بر اثر بارش تگرگ دچار خسارت شدید شده اند.
به گزارش ایرنا، بخش چورزق در قسمت جنوبی شهرستان طارم و رودخانه قزل اوزن واقع شده که از دو دهستان چورزق با 26 روستا و دهستان دستجرده با 16 روستا تشکیل یافته است.
جمعیت این بخش از شهرستان طارم نزدیک به 19 هزار نفر می باشد.
شهرستان طارم با 47 هزار نفر جمعیت (حدود 5 درصد جمعیت و 10 درصد مساحت استان زنجان) در 90 کیلومتری شمال شرقی زنجان واقع شده است و با استان‌های قزوین، اردبیل و گیلان همسایه است.
9886/8068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.