علی حسین حسین زاده روزسه شنبه در نشست کارگروه زنان و خانواده در استانداری خوزستان افزود: این طرح که قرار است در آن رویکرد تسهیل گری اجتماع محور با مشارکت مردم محلات برای کاهش معضلات استفاده شود، ابتدا به صورت آزمایشی در برخی محلات اهواز و سپس در سایر شهرها خوزستان اجرایی می شود.
وی افزود:این طرح پیشتر به صورت کارهای اجتماع محور در محلات مختلف تهران اجرا شده و با بررسی مشکلات محلات توسط افراد محلات و استفاده از ظرفیت های آنها، با کمک دستگاه های دولتی در حل و کاهش معضلات موفق بوده است.
حسین زاده همچنین به بحث اوقات فراغت دانش آموزان در تابستان امسال اشاره کرد و گفت: اوقات فراغت امسال با تاکید بر اوقات فراغت جوانان، دانش آموزان مدارس کم برخوردار، و دختران دانش آموز در نظر گرفته شده و قرار است از ظرفیت آموزش حوزه علمیه خواهران در بحث اوقات فراغت دختران دانش آموز استفاده شود.
وی ادامه داد: بر اساس اعلام آموزش و پرورش خوزستان، 140 هزار دانش آموز در طرح اوقات فراغت امسال شرکت می کنند.
فرانک موسوی سرپرست امور کل بانوان استانداری خوزستان نیز گفت: در این نشست طرح هایی با هدف کاهش آسیب ها در حوزه زنان و خانواده ارایه شد و امید است با اجرای آنها پیشگیری هایی داشته و در زمینه کاهش آسیب ها گام عملی موفقی برداریم.
وی یادآور شد: در طرح آموزش به تسهیل گران داوطلب محلی برای توانمندسازی بانوان در محلات اهواز، طرح های اجتماع محور از طریق آموزش بانوان در محلات شهر اجرایی می شود.
سرپرست امور کل بانوان استانداری خوزستان با اشاره به همکاری دستگاه های اجرایی در طرح تسهیل گری در محلات بیان کرد: دستگاه های متولی زنان و خانواده نیز وارد طرح شده و با استفاده
از جوامع محلی، نیازسنجی صورت گرفته تا بتوانیم مشکلات را در موضوعات مختلف از جمله آسیب های اجتماعی، بیکاری و موضوعات روانشناختی برطرف کنیم.
وی ادامه داد: شهرداری اهواز، بهزیستی، کمیته امداد، فنی و حرفه ای به همراه وزارت کشور(به عنوان نماینده دولت) از جمله دستگاه هایی هستند که در این طرح مشارکت می کنند.
موسوی درخصوص زمان و نحوه اجرای این طرح توضیح داد: کلیات 2 طرح مصوب شده ولی جزییات آن در جلسات کارشناسی تر مورد بررسی قرار می گیرد،و بخشی از هزینه آن از طریق هم افزایی بین بخشی تامین شده، و بخش دیگر نیز با توجه به اینکه طرح در کارگروه تصویب شده، برای طرح موضوع در شورای برنامه ریزی خوزستان ارایه می شود.
مهدی فلاح روانشناس و عضو انجمن مددکاران اجتماعی ایران نیز در توضیح نحوه اجرای این طرح در محلات شهر اهواز گفت: توانمندسازی زنان در محلات از این نظر اهمیت دارد که آموزش هر زن به معنای پیشرفت یک خانواده بوده و از سوی دیگر زنان در مقایسه با مردان مشاور پذیرتر هستند.
وی ادامه داد: در این طرح آسیب های اجتماعی شناسایی نمی شوند بلکه از سوی مردم محلات ارایه و معرفی شده و برای رفع آنها تلاش می شود.
فلاح گفت: اعتقاد داریم تنها راه رفع آسیب های اجتماعی، مشارکت مردم و حضور فعال آنها برای کنترل این معضلات است.
وی ادامه داد:در این طرح تنها از امکانات و بودجه محلی استفاده می شود و تنها انتظار ما این است که ادارات تسهیل گری سازمانی داشته باشند و از ایجاد موانع خودداری کنند.
وی افزود: در مرحله نخست، نیروهای سازمانی آموزش می بینند و در مرحله دوم با شناسایی محلات هدف، به آسیب های هر منطقه و نحوه رفع آنها می پردازیم.
نشست کارگروه زنان و خانواده با حضور معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان، سرپرست امور کل بانوان استانداری خوزستان، رییس حوزه علمیه خواهران استان، نماینده سازمان مددکاری اجتماعی کشور و نماینده دستگاه های موثر در امور زنان و خانواده در استانداری خوزستان برگزار شد.
7148/ 6037
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.