به گزارش ایرنا محمد تقی زاده یکشنبه در آئین جشنواره استانی جابربن حیان در مدرسه ساجده اهواز بیان کرد: پرورش دانش آموز فکور و پژوهنده به عنوان یک ضرورت اساسی در نظام آموزشی و از اهداف اساسی تعلیم و تربیت است.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان برگزاری جشنواره جابربن حیان را راهی برای آشنایی دانش آموزان ابتدایی با روش علمی و فعالیت های پژوهشی دانست و تاکید کرد: تقویت مهارت های مشاهده دقیق، روحیه کنجکاوی و پرسشگری، افزایش اعتماد به نفس در دانش آموزان و تقویت بینش پژوهشی و آموزش روش علمی از اهداف برگزاری این جشنواره است.
تقی زاده با بیان اینکه 237 هزار و 184 دانش آموز دوره ابتدایی در استان در مرحله مدرسه ای جشنواره جابربن حیان شرکت کردند، افزود: 169 نفر از این دانش آموزان با ارائه 66 پروژه به عنوان منتخب استانی برگزیده می شوند و در رقابت های کشوری شرکت می کنند.
وی همچنین عنوان کرد: برگزاری چنین جشنواره هایی سبب افزایش اعتماد به نفس در دانش آموزان می شود.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان بیان کرد: زمانی می توانیم در علم و صنعت موفق عمل کنیم که بخش عملی و پژوهشی آموزش ها را تقویت کنیم.
درادامه این مراسم معاون ابتدایی آموزش و پرورش خوزستان اظهار کرد: خمیرمایه روحیه فعالیت های علمی و پژوهشی از دوران کودکی و نوجوانی و عمدتا در محیط های آموزشی شکل می گیرد و در دوره های دیگر به شکوفایی و باروری می رسد.
اردشیر شجاعی درادامه با اشاره به شعار امسال جشنواره خوارزمی ' حمایت از کالای ایرانی' افزود : دانش آموزان با شرکت در جشنواره جابربن حیان مهارت های علمی را فرا می گیرند و با فعالیت هایی که یک دانشمند برای انجام یک پروژه های علمی به کار می گیرد، آشنا می شوند.
وی با اشاره به اینکه محتوای این جشنواره برگرفته از کتاب های درسی است، گفت: دانش آموزان ابتدایی در تمامی پایه های تحصیلی به صورت انفرادی و گروهی می توانند در زمینه های مورد علاقه خویش ، موضوع پروژه خود را انتخاب کنند و در نمایشگاه علمی آموزشگاه شرکت کنند.
شجاعی جمع آوری نمونه همراه با طبقه بندی، پروژه های نمایش علمی، آزمایش، طراحی و ساخت را از مراحل انجام این فعالیت عنوان کرد.
66 پروژه پس از داوری به عنوان پروژه های برتر استانی شناخته شدند و از این تعداد 9 پروژه به مرحله کشوری راه خواهند یافت.
این پروژه ها در بخش آزمایش های کتب درسی، جمع آوری و طبقه بندی پروژه ها،نمایش عملی، آزمایشات و نتیجه گیری و طراحی و ساخت بوده است.
7158/6002
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.