محمد تقی زاده روز سه شنبه در گفت ‌و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سند جهانی توسعه پایدار 2030 با موضوع ارتقاء سطح سواد و افزایش کیفیت آموزش، یکی از اسنادی است که در صورت مغایرت با اعتقادات مذهبی، دینی، ملی ،عرفی و فرهنگی جامعه در کشورمان به مرحله اجرا در نمی آید.
وی با بیان اینکه این دستور کار دارای 17 هدف اصلی و 169 هدف ویژه است، افزود: البته در ارتباط با این سند انتقاداتی وجود دارد و قرار شد شورای عالی انقلاب فرهنگی در این خصوص یک جلسه فوریتی تشکیل دهد که به دلیل ایام انتخابات،به تعویق افتاده است.
تقی زاده با تاکید بر اینکه همواره نظر رهبری در همه مسائل فصل الخطاب محسوب می شود، گفت: بی شک هر بخشی از این طرح که در کشور درست تشخیص داده شود و مطابق با ارزشهای دینی و مذهبی ما باشد به مرحله اجرا در می آید و دولت نیز کاملا بر این موضوع تاکید دارد.
وی در ادامه افزایش آگاهی های مذهبی، سیاسی و اجتماعی را از ضروریات یک جامعه عنوان کرد و گفت: نیاز جامعه امروز درک، فهم و معرفت درباره هویت دینی و مذهبی است که این امر راز ماندگاری فرهنگ ما به شمار می آید.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان این استان را محل ظهور اولین تمدن‌ها دانست و گفت: خوزستان دروازه ورود تشیع کشور به شمار می آید از این رو برای قرار گیری در بستر توسعه و پیشرفت باید درک و شناخت کاملی از این پیشینه غنی مذهبی پیدا کنیم.
7164/6064
خبرنگار: عاطفه جوادی** انتشار دهنده: محسن بهاروند
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.