عادل دریس روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود:بیشترین حجم فعالیت کاری در این بندر راهبردی ، تخلیه و ترخیص ۱۵ میلیون و۴۷۳هزار تن متعلق به کالاهای اساسی شامل ذرت، جو، کنجاله، دانه روغنی، شکرخام، روغن خوراکی، برنج و گندم بوده است.
وی با بیان اینکه این میزان واردات کالاهای اساسی مورد نیاز کشور نسبت به سال ۱۳۹۷ حدود ۲۷درصد رشد داشته گفت: بخش مهمی از واردات کالاهای اساسی از طریق راه‌آهن که صرفه اقتصادی بهتری نسبت به حمل با کامیون دارد جا به جا شده است.
دریس ادامه داد: بارگیری کالاهای متفرقه شامل تجهیزات و لوازم کارخانه و قفسه چوبی با ۵٢ درصد رشد، کالای کیسه‌ای شامل سیمان با ٣٨ درصد، فله‌ خشک مشتمل بر کودشیمیایی، فلزات، گنداله‌آهن، کلینکر، خاک‌های معدنی، پودرسنگ آهن با ٢٧ درصد و کالاهای کانتینری با ٢۴ درصد بیشترین رشد را بین کالاهای بارگیری شده درسال ۱۳٩٨ به خود اختصاص دادند که در مجموع با ٢ درصد رشد به ١٠ میلیون و ٢١٨ هزار و ۴۶٣ تن رسید.
مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان بیان کرد: افزایش قابل توجه فعالیت بندری در بندر امام خمینی(ره) در حالی بود که پارسال ، کشور ما با تحریم‌ شدید ظالمانه و ضدبشری قدرت‌های استکباری به ویژه آمریکا رو به رو بود ولی با این حال در روند واردات کالاهای اساسی خللی ایجاد نشد.
دریس همچنین با اشاره به روند عادی واردات کالاهای اساسی در فروردین امسال در بندر امام خمینی(ره) افزود: با وجود فشار تحریمی‌ها و مخاطرات ناشی از ویروس کرونا ، واردات کالاهای اساسی مورد نیاز کشور با تمهیدات مورد نظر ادامه دارد.     
بندرامام خمینی(ره) در جنوب خوزستان با مساحت یک هزار و ۴۴ هکتار، نقش مهمی در تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی و دامی (فله‌ای) کشور برعهده دارد.
این بندر در ۱۰۰ کیلومتری جنوب اهواز و در سواحل خورموسی واقع شده و دومین بندر فعال کشور پس از بندر شهید رجایی است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.