حمید قنبری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مدارس در مناطقی که جاده ارتباطی ندارند و به راحتی قابل انتقال نیستند، ساخته می‌شوند.
وی گفت: در مرحله نخست تا پایان امسال ۱۴ واحد آموزشی در مناطق سخت گذر استان خوزستان ساخته می‌شود تا دانش آموزانی که در چادر تحصیل می‌کردند در شرایط بهتری به تحصیل ادامه دهند. 
مدیر آموزش و پرورش عشایر استان خوزستان افزود: استحکام مدارس و تامین امنیت دانش آموزان ضروری است ولی در برخی مناطق به علت کوچ عشایر و جابجایی آنها امکان احداث مدرسه نیست.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهارداشت: مدارس کپری و سنگی در استان خوزستان برچیده شده‌اند و از کانکس و مدارس استیجاری برای دانش آموزان استفاده می‌شود.
قنبری تعداد دانش آموزان عشایری استان خوزستان را ۱۴ هزار نفر اعلام کرد و افزود: این دانش آموزان در ۷۰۳ واحد آموزشی با یکهزار و ۲۵۰ کلاس درس و در ۱۴ منطقه آموزشی در حال تحصیل هستند.

وی گفت: حدود ۱۵۰ مدرسه در چهار سال اخیر توسط دولت، خیران و موسسه‌های خیریه در استان خوزستان ساخته شده است ولی هنوز کمبودهایی وجود دارد.

بزرگترین مدرسه عشایری خیرساز استان خوزستان روز سه شنبه در آیینی با حضور جمعی از مسوولان در روستای زاویه مرادی دزفول بهره برداری شد.

همچنین عملیات ساخت یک مجموعه ورزشی در این روستا آغاز شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.