دکتر آرش فروزان روز چهارشنبه در نشست خبری پیام رسان سلامت در سرسرای اداری دانشگاه علوم پزشکی اهواز افزود: این هزینه سالانه بیش از 400 میلیارد ریال است که احداث 2 بیمارستان 32 تختخوابه با آن امکان پذیر است.
وی گفت:این مقوله هزینه های بسیاری ناشی از نقص عضو مصدوم به صورت مستمر بر سیستم بهداشت و درمان وارد می کند و همچنین عواقب اجتماعی ناشی از فقدان سرپرست خانوار به خانواده و جامعه را به دنبال دارد.
فروزان ادامه داد: اقدامات اساسی برای مدیریت و درمان بیماران ترومایی در سال های اخیر توسط این دانشگاه انجام شده که از مهمترین اقدامات، تدوین گایدلاین (گایدلاین های بالینی مجموعه ای نظام مند از آخرین و معتبرترین شواهد علمی هستند که شیوه های برخورد بالینی با یک بیمار را بطور طبقه بندی شده با در نظر گرفتن اولویت ها،‌ اثربخشی و هزینه اثربخشی بیان می کنند) نحوه مراقبت از این قبیل بیماران است.
مشاور معاون درمان در امور اورژانس های خوزستان در خصوص مراحل خدمات رسانی به مصدومان از نظر زمانی نیز گفت:این مراحل شامل از زمان وقوع حادثه تا زمان رسیدن ماموران امدادی، از زمان رسیدن ماموران امدادی تا رسیدن بیمار به بیمارستان، و زمان بستری در بیمارستان است که در بیمارستان ها الگوریتم کاملا استاندارد برخورد با بیمار تصادفی وجود دارد.
وی ادامه داد: اگر فرد آموزش ندیده بر بالای سر بیمار در زمان حادثه کار اشتباهی انجام دهد فاجعه درست می شود که ممکن است باعث مرگ یا فلج یک نفر شود پس در صورت آموزش ندیدن تا زمان رسیدن ماموران امدادی نباید اقدامی در مورد جابجایی یا درمان بیمار انجام شود.
فروزان افزود: اگر سطح آگاهی مردم بالا برود انقلابی در زمینه کاهش مرگ و میر بیماران ایجاد می شود.
3004/ 6037
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.