محمد رضا غلام زاده شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: براساس قرارداد منعقد شده بین روسای مربوطه اگر کسی شرایط سنی را داشته باشد و اتحادیه قالی بافان وی را تایید کند می تواند عضو شود.
وی با بیان اینکه طی چند سال اخیر ارگان خاصی قالی بافان را بیمه نکرده است گفت: بیمه بافندگان در راستای برخورداری اقشار زحمتکش جامعه از مزایا و تعهدات بلندمدت بیمه‌های اجتماعی مانند مستمری بازنشستگی، پیری، فوت و از کارافتادگی کلی انجام می‌گیرد.
غلام زاده با بیان اینکه عضویت قالی بافان در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر اختیاری بوده است افزود: جلوگری از مهاجرت روستاییان به شهرها، بالابردن سطح زندگی و تامین امنیت اجتماعی از جمله اهداف طرح بیمه قالی بافان و زنبورداران توسط صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان می باشد.
مدیر صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان شمالی گفت: 5 درصد حق بیمه متقاضیان عضویت در این صندوق توسط بیمه شده و 2 برابر آن از سوی دولت به عنوان کمک دولتی محاسبه و با توجه به سطح درآمدی انتخابی اعضا در سوابق آنها اعمال می‌شود.
مشمولین عضویت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کلیه زنان و مردان فاقد بیمه اجتماعی ساکن در روستاها و شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت، عشایر و کشاورزان غیرساکن در روستاها هستند.
هم اکنون بیش از 2 هزار نفر در حرفه زنبور داری در خراسان شمالی مشغول فعالیت هستند.
براساس آمارهای موجود: گواهینامه فنی و حرفه ای قالیبافان تا پایان سال 93، هفت هزار و 979نفر بود. آمار جدیدی از تعداد بافندگان قالی در استان ارائه نشده است.
استان خراسان شمالی 863 هزار نفر جمعیت دارد که بیشتر ساکنان روستاهای این استان به شغل دامپروری و کشاورزی مشغول هستند.
هم اکنون 2 هزار و 58 نفر در حرفه زنبورداری خراسان شمالی مشغول به فعالیت هستند.
7186/6042
خبرنگار: فاطمه مقدسی باجگیران** انتشاردهنده: سیدحسین قدسی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.