محمودرضا معموری روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اینکه نبود پل و ابنیه راه، یکی از مشکلات اصلی در حوزه راه های روستایی شهرستان است گفت: نبود پل و ابنیه فنی در راه های روستایی سبب شده تا در بارندگی های سیل آسا و جاری شدن سیلاب، برای روستاییان مشکلاتی در تردد ایجاد شود.

وی بدون اشاره به میزان اعتبار اختصاص یافته در این زمینه افزود: بیشترین اولویت برای ساخت پل،  در بخش مانه است و در این باره  اقداماتی انجام شده است که با دستور استاندار،  امیدوار هستیم امسال شاهد شروع عملیات اجرایی تعدادی از این ابنیه فنی باشیم.  

علی اصغر بدیعی مقدم مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی پیش از این گفته بود که ساخت ۲۲ دستگاه پل روستایی استان خسارت دیده از سیل بهار امسال ۳۰۰ میلیارد ریال نیاز دارد که هنوز اعتباری برای بازسازی این ابنیه تخصیص نیافته است.

وی در باره گلایه برخی از اهالی روستاهای بخش مانه از ایجاد مشکل تردد با رهاسازی آب سد شیرین دره گفت: این مشکل از همان سال های ابتدایی بهره برداری از سد، وجود داشته است.

معموری تصریح کرد: اهالی روستاهای بالا دست آبنمای حصه گاه و همچنین روستاهای قره آقاج، کوشکی راجی و قلعه بید،  تا مسیر ارتباطی تازه‌یاب به تاجیک در زمان رها سازی آب سد،  درگیر مشکل تردد هستند.

فرماندار شهرستان مانه و سملقان اظهار داشت: برای حل مشکل ترد اهالی روستای کوشکی راجی، اوایل امسال، پل عابر پیاده بر رودخانه ایجاد شد تا افراد بتوانند از این پل، گذر کنند.

وی گفت: برای حل مشکلات بالا دست آبنمای حصه گاه، بر اساس تفاهم نامه میان شرکت آب منطقه ای و اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای، قرار است در محور حصه گاه، در محل عبور سیل، آب نما لوله ای ایجاد شود.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در تلاش هستیم از طریق دهیاری و با کمک شرکت آب منطقه ای، پل عابر پیاده برای روستای قره آقاج احداث کنیم.

معموری افزود: مشکل نبود زیرساخت، نبود ابنیه فنی و پل در راه های روستایی، از سال های گذشته مردم را گریبانگیر کرده است.  

وی گفت: وزیر راه و شهرسازی و استاندار خراسان شمالی قول مساعد برای تامین اعتبار و کمک به ساخت پل در راه های روستایی شهرستان داده است که انشالله با تحقق موضوع در آتی شاهد وضعیت بهتری در شهرستان خواهیم بود.

فرماندار شهرستان مانه و سملقان اظهار داشت: به علت عقب افتادگی طولانی شهرستان در این حوزه، رسیدن به شاخص های مطلوب با توجه به وضعیت اعتبارات زمان بر خواهد بود.

شهرستان ۱۱۰ هزار نفری مانه و سملقان، با مرکزیت شهر آشخانه، در ۴۵ کیلومتری غرب بجنورد واقع است.

ساکنان این شهرستان متشکل از اقوام مختلف کرمانج، ترکمن، تات، ترک و فارس هستند که اکثریت آنان را کرمانج ها تشکیل می‌دهند.

۸۶ درصد جمعیت شهرستان مانه و سملقان شیعه و ۱۴ درصد ترکمن های اهل تسنن هستند.  

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.