مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی روز یکشنبه در نشست خبری اظهار داشت: ساخت این تعداد پل در راه های روستایی خسارت دیده از سیل بهار امسال در دستور کار است اما،  هنوز اعتباری برای بازسازی خسارت های سیل تخصیص داده نشده است.

وی اظهار داشت: تاکنون ساخت ۱۱ دستگاه پل، به مناقصه رفته است و اجرای مابقی هم در دست پیگیری است.

علی اصغر بدیعی مقدم افزود: در صورت بهره برداری از این پل ها، بخش قابل توجهی از مشکلات مربوط به سیل و بسته شدن راه های روستایی، برطرف می شود.  

وی با بیان اینکه یکی از چالش ها و دغدغه ها برای انجام پروژه های عمرانی، تخصیص اعتبار به صورت اسناد خزانه با سررسید یک تا سه ساله است، اظهار داشت: این امر سبب شده تا هزینه اجرای کارها بالا رفته و البته پیمانکاران هم برای اجرای آن اقبال ندارند

بدیعی مقدم در بخش دیگر سخنان خود در باره اجرای طرح ابرار گفت: در سطح کشور، ساخت و بهسازی بیش از پنج هزار کیلومتر راه روستایی، بر عهده سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای است که در این استان هم اجرای پروژه ها در ۵۵ کیلومتر راه روستایی برنامه ریزی شد.

وی خاطرنشان کرد: البته ما برای اجرای پروژه های بهسازی و ساخت راه در ۷۰ کیلومتر محور روستایی هدف گذاری کردیم و این پروژه ها تا پایان سال مالی جاری، به بهره برداری خواهد رسید.  

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی درباره ساماندهی مسافربران شخصی گفت: پیگیری هایی برای جلوگیری از فعالیت این افراد، انجام شده است البته از مردم انتظار می رود با ناوگان مسافربران پلاک شخصی مسافرت نکنند.  

وی افزود: رویکرد این است که رانندگان این ناوگان، مجوزهای لازم را دریافت کنند و با رعایت ضوابط، وارد چرخه فعالیت حمل و نقل عمومی شوند اما در این زمینه مشکلاتی وجود دارد، به طور مثال،  بیشتر ناوگان مسافربران شخصی، پراید است و این ناوگان نمی توانند در حمل و نقل عمومی جاده، فعالیت کنند.

بدیعی مقدم به طرح زمستانه امسال اشاره کرد و گفت: این طرح از ۲۰ آذرماه آغاز شده است و در آن ۲۱ گردنه برف گیر استان زیر پوشش خدمات راهداران و ۲۲ گروه راهداری است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی افزود: امسال ۲۷ هزار تن شن و نمک، برای استفاده در شرایط یخبندان و برفی، تهیه و ذخیره سازی شده است.  

بر این اساس اکنون میزان بهره مندی روستاییان استان از راه مناسب ۴۷ درصد است که این رقم در سطح کشور ۵۷ درصد است.  

طول راه های روستایی خراسان شمالی حدود چهار هزار و ۷۰۰ کیلومتر است که ۳,۶ درصد از راه های روستایی کشور را شامل می شود و این استان در این شاخص رتبه ۱۳ کشوری را دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.