لیلاسادات بلالی، دوشنبه در حاشیه بازدید از فعالیت بانوان عشایر خراسان شمالی در شهرستان مانه و سملقان، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: عشایر با یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت، آمار کمی از جمعیت کشور را دارند اما بدون شک تاثیرگذارترین قشر جامعه در حوزه اقتصاد هستند.

وی با اشاره به تولید ۲۵ درصد تولید گوشت و فرآورده های دامی کشور توسط عشایر افزود: زنان عشایر در دیگر عرصه ها نیز فعالیت های چشمگیری دارند و نقش آنان در حوزه های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در خانواده عشایری بسیار پررنگ است.

مسئول امور زنان عشایر عنوان کرد: درصدد هستیم با ارائه خدماتی درخور زنان عشایر، توانمندی های آنان را ارتقا دهیم و به گونه ای ظرفیت سازی کنیم که این قشر پرتلاش بتواند مطالبات خود را از دیگر نهادها دریافت کند.

اعطای ۷۱ میلیارد ریال اعتبار به زنان عشایر

بلالی با اشاره به نهادسازی در خصوص افزایش اشتغال زنان عشایر در قالب طرح صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و عشایری گفت: اکنون با تشکیل ۳۶۱ صندوق خرد زنان عشایری در کشور ۱۱ هزار نفر عضو آن هستند که امسال ۷۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار با کارمزد ۴ درصد و بازپرداخت سه ساله برای رونق تولید و درآمدزایی به اعضای ۱۴۳ صندوق پرداخت شده است. 

وی گفت: سال گذشته نیز ۵۰ میلیارد ریال اعتبار از این محل این صندوق به اعضای ۳۶۰ صندوق خرد زنان عشایری پرداخت شده بود.

رئیس دبیرخانه ستاد انتخاب نمونه های بخش ملی کشاورزی نیز با اشاره به برنامه وزارت جهاد کشاورزی برای شناسایی و قدردانی از بهره برداران نمونه بخش های تولیدی، گفت: امسال ۱۳۷ فرم نیز بین تمام استان های کشور برای انتخاب زن نمونه عشایری توزیع شده است.

رمضانعلی قباخلو بیان کرد: نفر اول تا سوم هر رشته انتخاب می شوند که اکنون در حال امتیازدهی به افراد معرفی شده هستیم و تا نیمه آذرماه بازدیدها در ۱۳۷ رشته نهایی شده و نفرات برتر معرفی می شوند.

عشایر خراسان شمالی افزون بر پنج هزارو ۳۰۰ خانوار هستند که ۷۵۰ خانوار آنان در مانه و سملقان سکونت دارند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.