سیداصغر مطهری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این امر نیاز به زمان و اعتبار زیادی دارد اظهار داشت: هم اکنون با توجه به شرایط اقتصادی، کارهای اجرای این سامانه بکندی پیش می رود.
وی با اشاره به گلایه ساکنان روستاهای اطراف این کارخانه در خصوص بوی فاضلاب گفت: هم اکنون استخرهای پساب صنعتی احداث شده و بخشی از آب پساب وارد منابع زیرزمینی می شود که مشکل آن فقط کدورت بالا است و پساب آن سمی و آلاینده نیست که جای نگرانی داشته باشد.
مطهری افزود: کارخانه قند شیروان به دنبال ایجاد سامانه های هوادهی است تا آب پساب ها را تصفیه کند زیرا که در صورت تصفیه مناسب، این پساب ها منبع خوبی برای آبیاری اراضی کشاورزی منطقه خواهد بود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی با بیان اینکه تصفیه پساب این واحد از الزامات قانونی است، گفت: این پساب ها همچنین منبع خوبی برای تغذیه آب های زیرزمینی است.
مطهری افزود: تاکنون اخطارهای بسیاری به کارخانه داده شده است تا اجرای سامانه تصفیه فاضلاب را شتاب بخشد.
کارخانه قند شیروان یکی از قدیم ترین واحدهای تبدیلی در خطه شمال شرق کشور است که ظرفیت اسمی تبدیل این واحد مصرف چهار هزار تن چغندر قند در شبانه روز است.
چغندر قند مورد نیاز کارخانه قند شیروان علاوه بر خراسان شمالی، از استان های خراسان رضوی و جنوبی و سمنان به این کارخانه حمل می شود.
کارخانه قند شیروان در 10 کیلومتری غرب شیروان قرار دارد.
7186/ 6042
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.