دبیرعلمی همایش در این مراسم تولید و عرضه محتوای پاک فضای مجازی، آسیبها، تهدیدها و فرصتها، فناوری در خدمت فضای مجازی پاک و تولیدات فرهنگی، تنظیم پیش نویس قوانین و مقررات درباره محتوای فضای مجازی، کسب و کار حلال در فضای مجازی و مهارت افزایش سواد دیجیتال شهروندان در جهت ایجاد فضای پاک مجازی را از دیگر اهداف این همایش برشمرد.
غلامعلی افزوز افزود: ٥٠ مقاله از اراک، اصفهان، شهرهای شمال ایران و تهران به همایش ارائه و توسط استادان برتر حوزه روانشناسی و جامعه شناسی داوری شد. مقالات برتر در قالب کتاب به چاپ می رسند.
وی ادامه داد: در برگزاری این همایش آستان قدس رضوی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، دانشگاه فردوسی مشهد و مرکز ملی فضای مجازی همکاری داشتند.
دبیرعلمی همایش ملی فضای مجازی پاک گفت: فضای مجازی همانند یک شمشیر دو لبه است اما نوجوانان و جوانان ما به جای استفاده مفید از این فضا به دنبال گذراندن وقت خود در شبکه های اجتماعی و انجام بازیهای کامپیوتری هستند در حالی که استفاده طولانی مدت از این فضا به خصوص برای کودکان تعارض، ناکامی و بدخلقی ایجاد می کند.
وی افزود: تمام کلاسهای آموزشی در مدارس و دانشگاهها در حال تجهیز به سامانه های هوشمند هستند در حالی که این نوع کلاسها پر از امواج الکترومغناطیسی است که خطر آن بر کسی پوشیده نیست.
1922/7507/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.