محمدرضا قوسیان مقدم روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع حدود 17 هزار تراکتور بالای 13 سال عمر حدود 20 درصد فرسوده و فاقد کارایی مطلوب هستند. 50 درصد بقیه تراکتورها عمر مفید زیر 13 سال دارند.
وی ادامه داد: بالغ بر 150 هزار دستگاه ادوات کشاورزی دیگر نیز در خراسان رضوی وجود دارد که این تعداد به دلیل موتوری نبودن قابلیت بهتری برای ترمیم و بازسازی دارند.
رئیس اداره امور فناوریهای مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: از سال 1392 تاکنون 2500 میلیارد ریال تسهیلات به منظور نوسازی ناوگان کشاورزی در این استان تخصیص داده شده است. به این ترتیب بیش از هشت هزار دستگاه تراکتور، کمباین و دیگر ادوات کشاورزی به ناوگان استان افزوده شد.
وی افزود: سالانه بطور میانگین بیش از سه هزار بهره بردار در خراسان رضوی از تسهیلات سرمایه در گردش و تسهیلات خرید دستگاههای جدید کشاورزی استفاده می کنند.
مقدم ادامه داد: واگذاری و توزیع هزار دستگاه تراکتور نیز در برنامه امسال قرار دارد که تا کنون 450 دستگاه آن بین کشاورزان استان توزیع شده است.
منبع تامین معیشت بیش از نیمی از جمعیت روستایی خراسان رضوی کشاورزی است. 363 هزار بهره بردار در بخش کشاورزی این استان فعالیت دارند. حجم تولید سالانه انواع محصولات باغی، زراعی و دامی در خراسان رضوی هشت میلیون تن است. سالانه یک میلیون و 200 هزار هکتار زمین در خراسان رضوی زیر کشت 83 نوع محصول می رود. 900 هزار هکتار از این سطح مربوط به زراعت و 300 هزار هکتار آن باغ است. بخش کشاورزی 28 درصد اشتغال و 30 درصد صادرات غیرنفتی استان خراسان رضوی را به خود اختصاص داده است.
خبرنگار: آرزو جاودانی **انتشار: حسین کریم زاده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.