حمید صادقی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: افزایش پاسگاههای محیط بانی و گشتهای مستمر محیط بانان، حفظ مرتع و پیشگیری از وقوع بیماری عوامل موثر افزایش جمعیت آهوان بوده اند.
وی ادامه داد: تقویت سازمانهای مردم نهاد مدافع محیط زیست و جوامع محلی و فرهنگ ‌سازی از سوی رسانه‌ها از دیگر عوامل موثر در حفظ و افزایش جمعیت این گونه جانوری است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست سبزوار گفت: توسعه زیر ساختهای گردشگری و احیا قلعه تاریخی منطقه شیراحمد نیز می تواند این محدوده را به منطقه ای جذاب برای گردشگران و علاقه مندان به طبیعت تبدیل کند.
گونه های جانوری همچون قوچ و میش، کل و بز، آهو و روباه، کاراکال و گربه وحشی، شغال، مار شاخدار، مار جعفری، بزمجه و پرندگانی چون بالابان، عقاب طلایی، کبک، باقرقره شکم سیاه و زاغ بور از گونه های شاخص جانوری منطقه پروند و شیراحمد سبزوار محسوب هستند.
شهرستان سبزوار دارای 2 منطقه حفاظت شده شیراحمد و پروند با مساحت 39 هزار هکتار و 2 منطقه شکار ممنوع ریوند و کمرقلعه با مساحت 108 هزار هکتار است
پناهگاه حیات وحش شیراحمد با 23 هزار هکتار وسعت در 15 کیلومتری جنوب سبزوار قرار دارد. سبزوار در فاصله 230 کیلومتری غرب مشهد واقع است.
خبرنگار: حسین آزادمنجیری **انتشاردهنده: حسین کریم زاده
7500/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.