جت الاسلام و المسلمین احمد مروی روز شنبه در مراسم آغاز بهره‌برداری از بخش تولید نخ‌های ظریف و شانه‌شده پنبه‌ای شرکت نخریسی و نساجی خسروی خراسان در شهرک صنعتی خیام نیشابور افزود: در حوزه‌هایی که بخش خصوصی قدرت ریسک‌پذیری کمتری دارد آستان قدس رضوی ورود پیدا کرده و راه را برای این بخش هموار می‌کند.

وی اظهار داشت: همان طور که معظم رهبری در دیدار با کارآفرینان تاکید کردند که دستگاه‌های دولتی، رقیب بخش خصوصی نباید باشند این مساله به طور جدی مورد توجه آستان قدس رضوی هم قرار دارد و در هر حوزه‌ای که بخش خصوصی ورود پیدا کند ما از آن حوزه خارج می‌شویم.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: سیاست آستان قدس رضوی ورود به حوزه‌هایی با امکان ایجاد اشتغال بیشتر بوده و تنها درآمد مدنظر نیست و اگر سود کمتر هم بود اشکال ندارد به نحوی که اگر در جایی سرمایه‌گذاری با سود کمتر و فرصت اشتغال‌زایی بیشتر باشد برای ما نسبت به طرح‌های با سود بیشتر و اشتغال کمتر اولویت دارد.
مروی افزود: در بخش خصوصی هم ما کمک‌کار بوده و هیچ‌گاه رقیب نیستیم و در حوزه‌های که اختیارات، امکانات، تجربه و دانش داریم در اختیار بخش خصوصی قرار می‌دهیم که در حوزه کشاورزی این اتفاق افتاده است.
وی ادامه داد: آستان قدس رضوی برای کشاورزان دوره های آموزشی و مشورتی برگزار کرده و در برداشت و فروش محصول نیز همکاری‌های لازم انجام می‌شود تا سود خوبی داشته باشند اما در سایر حوزه‌هایی که بخش خصوصی قدرت مانور کمتری دارد و نمی تواند برای تولیداتش بازار پیدا کند به دنبال این هستیم به آنان کمک کنیم.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: سال گذشته در راستای ایجاد رونق تولید فعالیت‌های بخش کشاورزی و دارویی آستان قدس رضوی توسعه یافت و طرحی که امروز به بهره‌برداری رسید مربوط به سال قبل بوده که سرمایه‌گذاری و مقدمات آن انجام شده بود ولی به خاطر شیوع کرونا برگزاری مراسم آغاز بهره‌برداری از آن به تعویق افتاد که امروز انجام شد.
مروی افزود: همان طور که در راستای ایجاد رونق تولید متخصصان ما در بخش کشاورزی، صنعت و دارو توفیقات خوبی داشته‌اند برای تحقق جهش تولید در سال جاری هم برنامه‌ریزی شده است.



بزرگترین مانع استان بوروکراسی است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی هم در این مراسم گفت: با توجه به شعار امسال و تاکید مقام معظم رهبری بر افزایش تولید و اشتغال، برنامه اصلی استان اصلاح فرآیند کسب و کارها و تسهیل در صدور مجوزهاست.
علی رسولیان افزود: بزرگترین مانع استان بوروکراسی اداری و طولانی بودن فرآیندها به خصوص در صدور مجوزهاست.
وی اظهار داشت: در این چارچوب ۲۶ عنوان برنامه در بخش‌های مختلف برای استان خراسان رضوی تدوین شده است که مهمترین آنها اصلاح فرآیندهای کسب و کار و صدور مجوزهاست.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: توسعه شرکت‌های دانش بنیان و استفاده از ظرفیت این شرکتها جزء برنامه‌های اصلی استان است و در این چارچوب توسعه ۳۵۰ واحد دانش بنیان استان در دستور کار قرار دارد و دو فضای جدید در شهرک توس و شهرک ماشین ابزار به این‌موضوع اختصاص یافته و ۵۰ هکتار هم به فضای شهرک پارک علم و فناوری استان اضافه می‌شود.
رسولیان افزود: طی یک سال گذشته هزار و ۱۵۴ تفاهم نامه سرمایه‌گذاری به ارزش ۱۵۰ هزار میلیارد تومان منعقد شده و تکمیل و تسریع در ایجاد بنگاه‌های اقتصادی جزء برنامه‌های اصلی استان است.
وی ادامه داد: امسال ۱۹۷ معین اقتصاد مقاومتی جدید تعیین شده که در توسعه فرآیندهای اقتصادی استان خراسان رضوی مشارکت خواهند داشت.
شرکت نخریسی و نساجی خسروی خراسان در سال ۱۳۱۳ تاسیس و در ۱۳۱۷ راه‌اندازی شد.
امروز با حضور تولیت آستان قدس رضوی بخش تولید نخ‌های ظریف و شانه‌شده پنبه‌ای این کارخانه با ظرفیت بیش از ۶ تُن و اعتبار هشت میلیون یورو در شهرک صنعتی خیام نیشابور به بهره‌برداری رسید.
مرکز شهرستان ۴۵۰هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.