به گزارش روز چهارشنبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر شاپور بدیعی در نشست کارگروه مراقبت و درمان کرونای این دانشگاه افزود: برنامه ریزی برای انتقال بیماران غیر کرونایی و معین شدن برخی بیمارستان‌های دولتی و خصوصی برای پذیرش بیماران موجب شد بیشترین تمرکز بیمارستان‌های شریعتی، امام رضا (ع) و قائم (عج) به بیماران مبتلا به کووید-۱۹ اختصاص یابد و بخش‌ها و تخت‌های مراقبت ویژه برای این گروه از بیماران مهیا باشد.

وی ادامه داد: همچنین هماهنگی و همکاری میان مجموعه‌های درون و برون دانشگاهی در مقابله با ویروس کرونا و خدمات رسانی به بیماران مطلوب ارزیابی می‌شود.

مسوول کارگروه مراقبت و درمان کووید-۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: راه اندازی نقاهتگاه‌های بیماران مبتلا به کووید-۱۹ از دیگر اقدامات مهمی است که با مشارکت سپاه امام رضا (ع)، استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و سایر ارگان‌ها صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه با انتقال بخش مسمومان به بیمارستان شهید هاشمی نژاد در حال حاضر ۱۳۰ تخت مراقبت‌های ویژه برای بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در بیمارستان امام رضا (ع) اختصاص یافته است افزود: در حال حاضر بیمارستان شهید هاشمی نژاد مرکز ارجاع بیماران مسموم است و در این زمینه برنامه ریزی‌ها و هماهنگی‌های لازم انجام شده است.

دکتر بدیعی اظهار داشت: بنابر اذعان معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه درمان به شکل مطلوب عمل کرده است و به همین دلیل در ردیف دانشگاه‌های برتر کشور قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.