محمدرضا بهروز روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تمهیدات بکارگرفته شده و جلسه آموزشی و توجیهی ویژه مسوولان و کادر درمانی درمانگاه‌های شهرستان‌های تربت‌حیدریه، مه‌ولات و زاوه با هدف مقابله و جلوگیری از انتشار ویروس کرونا، نتایج بسیار مثبتی به همراه داشته است.

وی با بیان اینکه در این جلسه آخرین دستورالعمل‌های مقابله با بیماری کرونا به شرکت کنندگان آموزش و به سووالات حاضران پاسخ داده شد، اظهار داشت: همچنین مراکزی برای بستری بیماران احتمالی در شهرستان‌های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه در نظر گرفته شده تا از انتشار این ویروس جلوگیری شود.

وی رعایت بهداشت فردی را از مهمترین راه پیشگیری از ابتلا و شیوع بیماری کرونا ذکر کرد و گفت: شهروندان باید به نکات بهداشتی در این زمینه توجه کنند و امید است با مشارکت مردم این بیماری ریشه کن شود.

بهروز، تب خفیف، سرفه‌های خشک به مدت هفت تا ۱۰ روز، تنگی نفس و مشکلات ریوی ناگهانی را  از نشانه‌های این بیماری اعلام کرد و افزود: بهترین راهکار برای کنترل این بیماری اطلاع‌رسانی صحیح و آموزش همگانی است که در این زمینه دانشگاه علوم پزشکی با ایجاد سامانه اطلاع رسانی، اقدامات مناسبی را انجام داده است.

وی ادامه داد: مردم در صورت مشاهده هرگونه علایم مشکوک این بیماری باید ضمن حفظ خونسردی، به نزدیکترین مراکز درمانی مراجعه کنند تا اقدامات بعدی انجام پذیرد.

وی گفت: با توجه به افزایش تقاضا، تامین و توزیع ماسک در این شهرستان در دستور کار است و طبق اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تامین و توزیع این کالا در آینده نزدیک انجام خواهد شد. 

دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه به ۳۶۳ هزار نفر از مردم شهرستان‌های تربت‌حیدریه، زاوه و مه‌ولات خدمات ارایه می‌دهد.

مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.