منصور غلامی روز جمعه در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه در حوزه آموزش عالی گسترش کمی خوبی طی سنوات گذشته ایجاد شده است افزود: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی  که سال ۱۳۹۴ به تصویب رسیده و در سال ۱۳۹۵ ابلاغ شده است ساماندهی این بخش مورد توجه قرار دارد.

وی تصریح کرد: در هر استان یک شبکه علمی متشکل از مراکز علمی موجود شامل دانشگاهها و مجتمع ها و مرکز آموزشی ظرفیتهای بالقوه و بالفعل آن مناطق را از نظر گسترش کمی و ماموریت گرا کردن آموزش عالی به صورت کارشناسی بررسی می کند و این مساله افق روشنی برای گسترش کیفی مراکز آموزش عالی و رشته های دانشگاهی ترسیم می کند و پتانسیل های منطقه ای و محلی مبنای مهمی برای گسترش این مراکز در آینده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در مرحله نخست گسترش کمی آموزشهای عالی که دولت هزینه های زیادی بابت آنها داده و از نظر کیفی به جایگاه واقعی دست نیافتند تعدیل می شود و کیفی سازی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی برای اساس این راهبرد محقق می شود.

غلامی افزود: ارتقاء مجتمع آموزش عالی گناباد به دانشگاه هم بعد از دریافت و بررسی گزارشها و ظرفیتهای علمی و منطقه ای مورد بررسی قرار می گیرد.

او با اشاره به ظرفیتهای خوب علمی دانشجویان و مراکز آموزش عالی و طرحها و پژوهشهای خوبی که در این مراکز تهیه شده و یا در دست اجراست خواستار تحقق این ایده های نوین در مرحله اجرا از طریق ارتباط صنایع با دانشگاهها شد.

 وی ادامه داد: با افزایش ارتباط صنایع با دانشگاهها و مراکز آموزش عالی طرحهای خلاقانه دانشجویی و دانشگاهی در بستر عمل به فعلیت و بالندگی می رسند و مشکلات صنایع هم کاهش می یابد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ایده های نو و فناوریهای خلاقانه دانشجویان و دانشگاهیان در مراکز رشد فناوری عرضه و  اگر آینده خوبی داشته باشند در پارکهای فناوری حمایت می شوند و بستر نقش آفرینی آنها در فرآیند توسعه و رونق اقتصادی جامعه فراهم می شود.

غلامی ضمن گرامی داشت ۱۶ و روز دانشجو افزود: فضای علمی کشور برای رشد و بالندگی همه دانشجویان فراهم است و با راهبردهای خوب دولت و وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در هر زمینه ای که دانشجویان علاقه مند باشند با پرداخت تسیهلات و حمایتهای لازم زمینه به فعلیت رسیدن ظرفیتهای بالقوه آنان فراهم می شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی و کارآفرینی دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد هم بازدید کرد.

همچنین با حضور وزیر علوم مسجد و مجتمع فرهنگی فاطمه زهرا (س) مجتمع آموزش عالی گناباد به بهره برداری رسید.

این طرح دارای ۷۵۰ متر مربع زیربناست و برای احداث آن ۱۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.

مجتمع آموزش عالی گناباد زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دارای ۲۶۰۰ دانشجو در ۲۲ رشته دانشگاهی با ۳۱ نفر عضو هیات علمی است و  توان افزایش دانشجویان آن نیز تا سقف پنج هزار نفر وجود دارد.
۱۲ هزار دانشجو در ۱۲ دانشگاه و مرکز آموزش عالی شهرستان گناباد شاغل به تحصیل هستند.

شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.