سید حمید موسوی روز سه شنبه در نشست با اعضای خانه تشکل های مردمی در اداره کل بهزیستی خراسان رضوی افزود: این استان در زمینه فعالیت تشکل های مردمی از نظر کمی از جایگاه بسیار مناسبی در کشور برخوردار است اما در بخش خصوصی اتکای بیش از حد به دولت مشکل ساز است.

وی اظهار داشت: بخشی از مشکلات مربوط به ساختارها و خلاء قانون در این زمینه است که باید برطرف شود و بخش دولتی نیز باید در اجرای وظایف جدی تر عمل کند.

وی گفت: هم اکنون سمن های بسیار وظایف موازی با همدیگر انجام می دهند که این سوال مطرح می شود این سمن ها تا چه اندازه هم افزایی و تبادل تجربیات دارند.

موسوی افزود: ما با خانه تشکلها تفاهمنامه امضا کرده ایم که باید مسایل و مشکلات را دسته بندی کنیم و برای آنها راه حل موثر ارائه دهیم، مشهد بعد از تهران دومین شهر پر حاشیه ایران است و مشهد بیش از یک میلیون نفر حاشیه نشین و ساکن بافت های فرسوده دارد و جمعیت حاشیه نشین این شهر به اندازه هفت استان کشور است و به همان میزان هم آسیب ها و مشکلات اجتماعی آن بیشتر می باشد.

وی اظهار داشت: ۶۶ محله حاشیه نشین در مشهد داریم که گرچه برای کاهش آسیب های اجتماعی در این محلات کارهای بسیار انجام شده و در حال انجام است اما کافی نیست و تحریم های دشمن هم مزید بر علت شده و با توجه به اینکه در حال جنگ با دشمنان نظام در زمینه های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی هستیم باید آرایش جنگی فوق العاده داشته باشیم.

وی گفت: در ۶۶ محله یاد شده دفاتر تسهیلگری ایجاد می کنیم که با ظرفیت های مردمی خدمات ارائه نموده و اعتماد و سرمایه اجتماعی را به این محلات بازگردانند.

موسوی افزود: هشت محله از این تعداد به عنوان محلات آزمایشی انتخاب شده اند که با استفاده از ظرفیت های مردمی و با راهکار های مختلف آسیب های اجتماعی را کاهش دهند که نقش سازمانهای مردم نهاد در این محلات باید پر رنگ تر از سایر نقاط شهر باشد.

مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی نیز در این نشست از تشکل های مردم نهاد به عنوان بازوان توانمند و همکاران معتمد دولت در راستای کاهش آسیب های اجتماعی نام برد و گفت: دولت بر این اعتقاد است که توسعه بدون مشارکت های عمومی امکان پذیر نیست و هنر دولت برداشتن موانع از سر راه تشکل هاست.

حمیدرضا پوریوسف افزود: ۲۸۶ خیریه و تشکل در حوزه های مختلف بهزیستی از جمله اشتغال، مسکن و نگهداری فعال هستند که به عنوان بازوان توانمند بهزیستی شناخته می شوند.

وی اظهار داشت: هفته مشارکت های اجتماعی فرصتی است تا راهکارهای دولت را برای حل معضلات مورد بررسی قرار داد و این تفکر که دولت به تنهایی مسائل اجتماعی را حل کند تفکر ناکارآمد است.
وی با بیان اینکه در زمینه توسعه کمی و کیفی خیریه ها و NGO ها اهتمام ویژه ای شده است گفت: خیریه ها، NGO ها و سمن ها در بهزیستی با عنوان تشکل های غیردولتی تلقی می شوند و تلاش داریم نگاه خیران را به سوی توانمندسازی تغییر دهیم تا افراد زیرپوشش برای اداره زندگی شخصی خود توانمند شوند.

در این مراسم مدیران چند تشکل مردم نهاد مسایل و مشکلات خود را مطرح کردند.

۶۰۷۰/۶۰۵۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.