محمدرضا حیدری روز جمعه به عنوان تنها سخنران ایرانی غیردولتی در ششمین اجلاس جهانی کاهش خطرپذیری ژنو افزود: بطور قطع جامعه بین الملل نمی تواند پاسخی در خور برای جلوگیری آمریکا از کمک ‌رسانی به عنوان امری انسانی و غیرایدئولوژیک به ایران در سیل اخیر داشته باشد.
وی ادامه داد: معتقدیم سازمان ملل و نهادهای بین المللی باید ساز و کار تازه‌ای را برای دوری از منافع امپریالیسم و قدرتهای جهانی ایجاد کنند تا بتواند بطور مستقل در جهت اهداف ذاتیشان‌ گام بردارند.
رئیس شورای شهر مشهد گفت: حوادث غیر‌مترقبه در هر کشوری روی می‌ دهد اما دولتها به تنهایی قادر به ترمیم نیستند و نهادهای مدنی، مردم، دولتهای دیگر و صلیب سرخ جهانی به یاری می‌ آیند ولی در سیلی که اخیرا 25 استان از 31 استان ایران را درگیر کرده بود تنها برخی دولتها به کمک ما آمدند.
وی افزود: این امر می ‌تواند درس بزرگی برای حضار این اجلاس که سیاستگذاران اصلی در حوزه مقابله با خطرات در سطح جهانی هستند باشد تا اقدامی عملی را در جهت اصلاح راهبردهای کلان کمک ‌رسانی به کشورهای خطرخیز اتخاذ کنند.
حیدری ادامه داد: صرفنظر از خسارتهای مالی و جانی این حادثه، احیای همبستگی ملی و سرمایه اجتماعی در جامعه تحریم شده ایران مهمترین رهاورد سیل اخیر بود.
وی در ادامه همچنین به اقدامات سه سال اخیر در کلانشهر مشهد اشاره و بیان کرد: برای جلب مشارکتهای مردمی و همکاری آنها با شهرداری و سازمانهای ذیربط گروههایی 35 نفره از شهروندان زن و مرد مشهدی برای آموزش و اقدام سریع در مواقع لزوم سازماندهی شدند. هم اکنون 9 هزار نفر که 70 درصدشان زنان هستند در این گروهها سازماندهی شده اند.
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد نصب 10 دستگاه سامانه هشدار سریع و شتاب نگار، ساخت و جانمایی 15 پایگاه چندمنظوره بحران، تهیه نقشه خطر پذیری در برابر زلزله برای مقابله با حوادث و شناسایی 400 نقطه سیل ‌خیز با هدف اقدامات پیشگیرانه را از جمله اقدامات انجام شده طی سه سال اخیر در مشهد برشمرد.
1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.