سید امیر مرتضوی روز پنجشنبه در دومین جشنواره مفلحون (ویژه آمران به معروف و ناهیان از منکر) با هدف تقدیر از واحدهای تولیدی نمونه مستقر در شهرکهای صنعتی خراسان رضوی و کارگران برتر در حوزه حفظ ارزشها، در محل شهرک فناوری صنایع غذایی و بیوتکنولوژی شمال شرق کشور در مشهد افزود: با توجه به شرایط موجود اقتصادی معتقدم می بایست از همه تولیدکنندگان تقدیر صورت گیرد زیرا جور بقیه را همین کارآفرینان و سربازان جنگ اقتصادی در جبهه مقاومت می کشند.
وی ادامه داد: بر خلاف تصور برخی که مشکلات صنعت را نتیجه مسائل خارجی می دانند، این تنگناها ناشی از ناهماهنگی و فقدان هم افزایی در میان دستگاههای داخلی است.
معاون دادگستری کل خراسان رضوی همچنین گفت: دستگاه قضایی به عنوان وظیفه ثانویه خود وارد حوزه اقتصادی شده تا با رفع مشکلات فعالان در این بخش، جای خالی سایرین را پر کند.
وی لازمه اشتغال آفرینی را جسارت و شجاعت عنوان و بیان کرد: این سربازان جنگ اقتصادی سرمایه خود را در شرایط کنونی به خطر انداخته اند تا در هنگامه هجمه اقتصادی، به کشور خدمت کنند.

* بسیج برای رفع مشکل تولید
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی نیز در این مراسم وظیفه همه ارکان نظام را بسیج در جهت کمک به تولیدکنندگان به عنوان سربازان خط مقدم جنگ اقتصادی توصیف و بیان کرد: با توجه به شرایط سخت جنگ اقتصادی تحمیلی به کشور امید است همه سرباز این میدان باشیم و برای رفع گرفتاریهای عرصه تولید بکوشیم.
مسعود مهدی زاده مقدم افزود: مدیران واحدهای تولیدی گرفتار فضای بروکراسی هستند لذا باید حتما این فضا مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری اصلاح شود.
وی در ادامه به تصویب و تشکیل 'ستاد امر به معروف در شهرکهای صنعتی' اشاره و بیان کرد: امروز در دومین جشنواره مفلحون قدردان واحدهای تولیدی هستیم که در عرصه حفظ ارزشها فعالیت دارند هرچند همه این واحدها با حضور در عرصه تولید در حقیقت فعال عرصه ارزشها نیز هستند.

* امر به معروف محدود شده است
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: امر به معروف تنها به چند مصداق دم دستی محدود نشود. اگر برخی فقط حرف می زنند، عده ای دیگر در حوزه امر به معروف عمل می کنند.
عبدالله ارجایی مرحله عملی امر به معروف را پیشگیری از گناه و جرم توصیف و بیان کرد: در عرصه صنعت و تولید نیز کسی که در شرایط سخت اقتصادی کنونی تولید می کند در حقیقت عامر عملی امر به معروف بوده و ستاد امر به معروف و نهی از منکر در خراسان رضوی به این مهم واقف است.
وی به 14 وظیفه قانونی ستاد امر به معروف و نهی اشاره و بیان کرد: ساماندهی مردم در قالب تذکر لسانی برای اجرای امر به معروف یکی از این وظایف می باشد که البته برون داد این تذکر تنها به مقوله حجاب محدود شده است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی افزود: تذکر لسانی در جامعه و به ویژه در شهر مشهد باید به تذکر در رعایت فرهنگ میزبانی از زائر، فرهنگ عفاف و حجاب و اقتصاد مقاومتی تبدیل شود.
وی ادامه داد: در چارچوب تذکر لسانی نفی کالای قاچاق و غیرایرانی مورد توجه ستاد امر به معروف و نهی از منکر در خراسان رضوی قرار گرفته است.
ارجایی به 560 هزار مورد تذکر لسانی ظرف شش ماه نخست امسال اشاره و بیان کرد: تربیت 42 هزار عامر به معروف آموزش دیده در خراسان رضوی افق تعیین شده برای ستاد امر به معروف و نهی است و تاکنون این تعداد از مرز هشت هزار نفر گذشته است.
وی بر اهمیت و لزوم تربیت 'عامران به معروف دانا و آموزش دیده' تاکید و بیان کرد: از واحدهای تولیدی می خواهیم عامران امر به معروف برتر و الگوهای برتر رفتاری مجموعه خود را مشخص کنند تا منجر به تبلیغ معروف شود. هدف از برگزاری جشنواره های اینچنینی نیز معرفی، تجلیل و الگوسازی از فعالان برتر در عرصه های مختلف اجتماعی است.
در این مراسم از واحدهای تولیدی نمونه مستقر در شهرکهای صنعتی خراسان رضوی و کارگران برتر در حوزه حفظ ارزشها تقدیر شد. آبان پارسال نیز در چارچوب نخستین جشنواره مفلحون واحد‌های صنعتی خراسان رضوی از ۳۴ کارگر و ۳۰ مدیر واحد‌های صنعتی این استان تجلیل ‌شدند.
'جشنواره مفلحون' با محوریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر و هدف گسترش، ترویج و تعمیق فرهنگ در این حوزه، ارتقاء منزلت آمران به معروف و ناهیان از منکر و نیز شناسایی الگوهای رفتاری از سه سال پیش تاکنون در خراسان رضوی برپا شده است.
طی این مدت، جشنواره مفلحون برای هشت قشر جامعه از جمله اتحادیه‌ ها و اتاق اصناف، تولیدکنندگان، صنعتگران، بانوان، دانش آموزان و سازمانهای نظامی و قضایی برگزار و در این چارچوب از سه هزار و 401 فرد برگزیده تقدیر شده است. برگزاری جشنواره مفلحون در تشکلهای مردمی، دانشجویان و فرهنگیان نیز در برنامه کار ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی قرار دارد.
45 شهرک و ناحیه صنعتی مصوب در خراسان رضوی وجود دارند که از این تعداد 38 مورد فعال هستند. دو هزار و 600 واحد صنعتی با اشتغال 75 هزار نفر در شهرکها و نواحی صنعتی این فعالیت دارند که معادل 9.2 درصد اشتغال کشور و 43 درصد صنایع خراسان رضوی است.
3221/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.