محمود اشرفی‌گل روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر حدود ۳۰ هزار نفر شتر در استان وجود دارد که تنها هشت هزار نفر آنها پلاک‌گذاری شده است.

وی بیان کرد: براساس مصوبه هیات دولت در بهمن ماه پارسال مقرر شد تمامی دام‌ها به منظور جلوگیری از قاچاق دام پلاک‌گذاری شوند و هویت آنها در سامانه پنجره واحد جهاد کشاورزی ثبت شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار داشت: برای پلاک‌گذاری دام‌های سبک و سنگین استان اعتباری در نظر گرفته نشده است لذا دامداران به خاطر هزینه‌های مربوطه تمایلی به پلاک‌گذاری ندارند.

وی تصریح کرد: تا پایان شهریور باید مجموع شتر استان با اولویت شهرستان‌های نهبندان و خوسف پلاک‌گذاری و در سامانه مربوط ثبت می‌شد اما موفق به اجرای طرح نشدیم.

اشرفی‌گل ادامه داد: مقرر شد پس از اتمام مهلت تعیین شده، شتر فاقد پلاک در هر مکانی قاچاق محسوب و ضبط شود لذا تصمیم داریم فروش شتر در شهرستان نهبندان را ممنوع کنیم تا نسبت به پلاک‌گذاری اقدام شود.

وی یادآور شد: براساس استانداردهای بین‌المللی پلاک دام‌ها ۱۵ رقمی است بر این مبنا سه رقم نخست کد ۳۶۴ و خاص جمهوری اسلامی ایران، دو رقم کد ایزو، سه رقم مربوطه به شرکت سفارش دهنده پلاک و مابقی کد خاص دام است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: ساماندهی حمل و نقل و فروش دام، برآورد تولید دام کشور، قابل شناسایی و پیگیری بودن دام‌ها، جلوگیری از قاچاق دام، کنترل بیماری‌های دام، پیشگیری و اقدام به موقع برای واکسیناسیون دام، اعطا تسهیلات اشتغال و بیمه دام از جمله مزایای اجرای این طرح است.

وی با بیان اینکه اتحادیه دامداران کشور مجری اجرای این طرح است افزود: کارگزاران صندوق بیمه کشاورزی در استان مجری پلاک‌گذاری دام هستند چراکه باید بیمه پایه دام مذکور نیز انجام شود.

۷۵۵۷* ۶۰۵۴

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.