وحید ضیائیان احمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: گرمای بی موقع در اردیبهشت ماه و وقوع تگرگ علت اصلی کاهش محصول زرشک است.
وی بیان کرد: سطح زیرکشت محصول زرشک شهرستان درمیان 2‌ هزار و 661 هکتار است که از این مقدار 2 هزار و 281 هکتار بارور و بقیه غیربارور است و پیش بینی می شود امسال یکهزار و 625 تن زرشک خشک از درختان بارور برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی درمیان گفت: برداشت زرشک از اواسط مهر آغاز می شود و تا اواخر آبان ماه ادامه دارد که بیشترین سطح زیرکشت زرشک درمیان مربوط به بخش قهستان است.
وی افزود: 90 درصد زرشک تولیدی درمیان به خراسان رضوی صادر می شود و بقیه در بازارهای داخل استان به مصرف می رسد.
ضیائیان احمدی اظهار داشت: امسال سطح زیرکشت زرشک در شهرستان درمیان افزایش یافت و در مجموع 30 هزار اصله نهال جدید کاشته شده که به 10 هزار و 200 اصله نهال یارانه پرداخت کرده ایم.
وی شته، تریپس، پروانه برگ خوار، زنبور سرشاخه خوار، زنگ جادویی زرشک، عارضه لکه برگی و پوسیدگی طوقه را از جمله آفات و بیماری های زرشک ذکر و اضافه کرد: بیماری زنگ زرشک بیش از سایر آفات به محصول منطقه خسارت وارد کرده است.
وی همچنین از برداشت 325 تن محصول انگور در شهرستان درمیان خبر داد و گفت: سطح زیر کشت انگور 85 هکتار است و عسکری، مایه میشی، حسینی و یاقوتی از ارقام تولیدی این منطقه است.
شهرستان درمیان با وسعت پنج هزار و 797 کیلومتر مربع از شمال به شهرستان قاینات از جنوب به شهرستان سربیشه و از غرب به شهرستان بیرجند و شرق به طول 70 کیلومتر با افغانستان مرز مشترک دارد.
شهر اسدیه مرکز شهرستان مرزی درمیان در 105 کیلومتری شرق بیرجند قرار دارد.
7556*3028
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.