حسین عباس زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بازارچه های صنایع دستی تابستانی در شهرستان های بیرجند، قاینات، فردوس، سرایان، خوسف، بشرویه، درمیان، نهبندان و طبس برپا شد.
وی افزود: این بازارچه ها در فصل تابستان و با هدف حمایت از هنرمندان، افزایش فروش آنان، معرفی و ترویج صنایع دستی و ایجاد بستر مناسب برای فروش این دسته از محصولات در سراسر استان برپا شده است.
معاون صنایع دستی خراسان جنوبی با اشاره به رشد 137 درصدی فروش صنایع دستی استان در بازارچه های تابستانی نسبت به سال گذشته گفت: مجموع فروش این بازارچه ها در تابستان امسال 87 میلیون و 400 هزار تومان بوده که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش بسیار چشمگیری داشته است.
وی ادامه داد: تابستان سال گذشته 65 غرفه صنایع دستی در بازارچه های استان وجود داشت که این تعداد امسال به 102 غرفه افزایش یافت.
عباس زاده گفت: هنرمندان در 20 بازارچه صنایع دستی استان با تولیداتی از قبیل حوله بافی، تراش سنگ، سفال و سرامیک، چرم، گلیم، جاجیم، سرمه دوزی، رودوزی های سنتی و معرق شرکت کرده‌اند.
وی اظهار داشت: بیشترین فروش هنرمندان در حوزه تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی، حوله بافی سنتی، سفال و سرامیک بوده است.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با اشاره به فروش 198 میلیون تومانی صنایع دستی در نمایشگاه های استان افزود: این فروش در 10 نمایشگاه و 38 غرفه حاصل شده است.
وی با تاکید بر اینکه تولید صنایع دستی استان به صورت دقیق رصد می شود گفت: در همین راستا از ابتدای امسال تاکنون 350 بازدید به منظور بررسی محصولات توسط کارشناسان این اداره کل انجام شده است.
عباس زاده تصریح کرد: بیش از پنج هزار صنعتگر صاحب مجوز با کارت شناسایی، پروانه تولید انفرادی یا کارگاهی مشغول فعالیت در حوزه صنایع دستی استان هستند.
وی عمده ترین تولیدات صنایع دستی استان را نساجی سنتی، بافته های داری و زیراندازها عنوان کرد و افزود: سال های اخیر تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی نیز جای خود را در صنایع دستی استان باز کرده است.
9893*3028
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.