کاهش 79 درصدی وخامت حال بیماران کرونایی با دارویی استنشاقی

داروی استنشاقی که برای درمان کووید۱۹ توسعه یافته احتمال وخیم شدن حال بیماران را ۷۹ درصد کمتر می کند.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، آزمایش های بالینی داروی استنشاقی که برای مقابله با کووید۱۹ توسعه یافته نشان داد این داروی استنشاقی در شرکت کنندگان ۷۹ درصد از ریسک وخامت بیماری را کاهش می دهد.

در این آزمایش بالینی، بیمارانی که داروی SNG۰۰۱ را دریافت کرده اند ، احتمال بهبود آنان ۲ برابر بیشتر از افرادی که بود که از داروی جایگزین دریافت کرده بودند. شرکت داروسازی «ساینیرجین»(Synairgen)  که در انگلیس این دارو را توسعه داده است یک نوع پروتئین آنتی ویروسی اینترفرون بتا۱a یا IFN-beta است.

در تحقیقات قبلی این دارو، بیماران مبتلا به آسم شرکت کرده بودند. طی این پژوهش ها داروی مذکور قابلیت دفاع آنتی ویروسی ریه های آنان را افزایش داده بود و همچنین عملکرد این عضو بدن هنگام ابتلا به سرماخوردگی یا آنفلونزا نیز بهتر شده بود.

در آزمایش بالینی فعلی، محققان و ۱۰۱ شرکت کننده نمی دانستند کدام افراد داروی SNG۰۰۱ و کدام عده داروی جایگزین را دریافت می کنند.

نتایج نشان داد طی بازه درمانی ۱۶ روزه با این دارو، احتمال وخیم شدن حال بیماران( نیاز به دستگاه ونتیلاتور یا مرگ)،  ۷۹ درصد  کمتر از بیمارانی بود که با داروی جایگزین معالجه شدند. همچنین طبق نتایج در این بازه زمانی میزان تنگی تنفس در بیمارانی کهSNG۰۰۱ را دریافت کرده بودند، بسیار کمتر بود.

۳ شرکت کننده(۶درصد) در این تحقیق که داروی جایگزین دریافت کردند، فوت شدند. اما میان دریافت کنندگان دارویSNG۰۰۱ هیچ مورد فوتی مشاهده نشد.

دیدگاه تان را بنویسید