توضیح رییس کمیته اخلاق درباره حواشی فینال جام حذفی

رئیس کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال و عضو کارگروه بررسی حواشی فینال جام حذفی توضیحاتی درباره حوادث رخ داده در حاشیه دیدار فینال جام حذفی ارائه کرد.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، مرتضیتورک، رئیس کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال درباره نشست امروز عنوان کرد: از شب گذشته و پس از اتفاقات رخ داده در دیدار تیم‌های پرسپولیس و داماش، پرونده‌ای در کمیته اخلاق در این ارتباطتشکیل شد. امروز هم از طرف فدراسیون فوتبال، وزارت ورزش و دادستانی کل کشور به اهواز عزیمت کردیم و جلساتی را با مسئولان ارشد مختلف انجام دادیم. مجموعه گزارش‌های دریافتی را در نهایت در اختیار رئیس محترم فدراسیون فوتبال قرار خواهیم داد که هم اینک در کنگرهفیفا و کنفدراسیون و همچنین هیأت رییسه AFC حضور دارند.

وی ادامه داد: مسئولیت برقراری امنیت ورزشگاه‌ها با سازمان لیگ نیست و نهادهای دیگری نظیر نیروی انتظامی، شورای تأمین استان و دیگر مراجع ذی‌صلاح وظیفه تأمین امنیت ورزشگاه‌ها را بر عهده دارند. شورای تأمین در ارتباط با برگزاری مسابقه تشکیل شده بود اما در بحث اجرا مسائلی هست که باید مورد بررسی قرار گیرد. در این ارتباط به نظر می‌رسد از سوی برخی نهادها کوتاهی رخ داده است.

وی بیان کرد: تجهیز نبودن ورزشگاه‌ها به دوربین و بحث امکانات فروش بلیت الکترونیک از مباحثی است که بهصورت جدی باید مورد بررسی قرار بگیرد. بلیت فروشی از لحاظ ضوابط انجام شد و در حالی که ظرفیت ورزشگاه ۲۸ هزار نفر بود، برای ۲۰ هزار نفر بلیت فروشی صورت گرفت. با این وجود متاسفیم که می‌بینیم بیش از ۳۰ هزار نفر وارد ورزشگاه شدند و در قسمت‌های خطرناکی مانند نرده‌ها استقرار یافتند.

وی ادامه داد: قطعاً وقتی فروش بلیت به صورت الکترونیک باشد و دوربین‌های مدار بسته نیز در ورزشگاه‌ها استقراریابند، کنترل نیروی انتظامی بیش از پیش خواهد بود لذا انتظار از وزارت ورزش و جوانان این است ضمن تاکید برحقوق فوتبال ورزشگاه‌ها را به امکانات مدرن مجهز کنند.

رئیس کمیته اخلاق تصریح کرد: در بخش سازمان لیگ و کمیته مسابقات نیز در هفته اخیر و در بازی‌های حساسمشکلاتی داشتیم و بر این اساس لزوم تقویت این بخش‌ها هم به صورت جدی لازم به نظر می‌رسد.

تورک در پایان گفت: از سوی دیگر لزوم تقویت ارکان قضائی فدراسیون فوتبال نیز موضوع بسیار حائز اهمیتی است که در این باب کمیته انضباطی با صدور آرای بازدارنده و سریع می‌تواند از وقوع مباحث این چنینی جلوگیری کند.

 

دیدگاه تان را بنویسید