به گزارش ایرنا ، حجت الاسلام سید محسن محمودی روز دوشنبه در آئین گلباران محل شهادت کفن پوشان قیام 15 خرداد سال 42 دشت ورامین بیان کرد: شهدای مظلوم قیام خونین 15 خرداد در خفقان ستمشاهی و با بصیرت و شناخت از نقش امام راحل، پس از غسل شهادت مسیر 27 کیلومتری روستای محمدآباد تا باقرآباد را طی کردند تا ثابت کنند حاضرند برای دفاع از اسلام از جان خود نیز بگذرند.
امام جمعه موقت ورامین افزود: قیام خونین 15 خرداد ارزشی است که باید بدرستی از آن استفاده کرد تا جوانان و آینده سازان ایران اسلامی ارزش نظامی که به برکت خون هزاران شهید به دست آمده را بیش از گذشته بدانند.
محمودی گفت: ثمره قیام خونین 15 خرداد سال 42 مردم ورامین را می توان امروز در بحرین و سایر کشورهای مسلمان مشاهده کرد که با شجاعت در برابر ظلم و استبداد مقاومت می کنند.
به گزارش ایرنا، امام جمعه شهرستان قرچک نیز در این مراسم با گرامیداشت یاد وخاطره امام راحل، شهیدان انقلاب اسلامی بویژه شهدای قیام 15 خرداد سال 42 گفت: امام (ره) با شناخت کامل از ظرفیت های مردم و توکل به خداوند انقلابی را به پیروزی رساند که نه فقط مردم ایران، بلکه تمامی آزادیخواهان جهان از آن بهره مند شدند.
حجت الاسلام حجت الله اسماعیلی افزود:این پیام روشن از شهدای 15 خرداد است که هتاکی به مقدسات دینی در این کشور به جواب نمی ماند.
فرماندار قرچک نیز در این مراسم با تأکید بر حفظ وحدت بین آحاد جامعه گفت: در تاریخ ایران اسلامی هرجا رهبری و مردم در کنار هم قرار داشتند و وحدت کلمه وجود داشت، پیروزی و موفقیت نصیب کشور شد.
مسعود مرسل پور افزود: مهمترین اصل در پیروزی جبهه اسلام، حفظ وحدت و همدلی و پرهیز از تفرقه است چراکه دشمن نیز جز ایجاد تفرقه بین مردم و مسئولان، هدف دیگری را دنبال نمی کند.
در جریان قیام خونین 15 خرداد سال 42 کفن پوشان دشت ورامین، هفت جوان این دیار به نام های سیدمرتضی طباطبایی، حسن خانی ، عزت الله رجبی، امیرهوشنگ معصومشاهی، جعفر عرب مقصودی، مسیب مهابادی و ابوالقاسم اردستانی در محل پل باقرآباد توسط نیروهای رژیم ستمشاهی با رگبار گلوله به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
ورامین در جنوب شرق تهران واقع شده است.
تهرام/7254/ 1008
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.