عبدالله مرتضوی روز سه شنبه در آیین گرامیداشت جانبازان شهر دماوند در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: شهرستان های استان تهران 8802 شهید و 24هزار و 172 جانباز تقدیم انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده است.
وی با بیان اینکه شعار امسال بنیاد شهید و امور ایثارگران « اشتغال و درمان » جانبازان نام گرفته است، بیان کرد: با توجه به برنامه های این نهاد و میزان منابع موجود، فراهم سازی زمینه اشتغال ایثارگران و درمان آنان، در دستور کار است.
وی افزود : نرخ بیکاری در کشور 12.5درصد است که این میزان در بین جانبازان و ایثاگران 4.5 درصد می باشد و با توجه به قانون خدمات جامع ایثارگران، جانبازان تحت پوشش با استفاده از ظرفیت هایی که در اختیار داریم و قانون استخدام ایثارگران که حداقل 25% از سهمیه استخدام دستگاه های دولتی مختص آنان است، می توانند از این ظرفیت موجود استفاده کنند.
مرتضوی گفت: جامعه ایثارگری ما همانند سایر اقشار جامعه در تمام زمینه ها تخصص دارند و در تمام زمینه ها تحصیل کرده اند و بخشی از آنان نخبه و کار آفرینی هستند که نیازی به خدمات نداشته و علاوه بر ایجاد اشتغال برای خود، زمینه اشتغال برای دیگران را نیز فراهم می کنند.
مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران شهرستان های استان تهران تصریح کرد : سایر افراد نیز با توجه به سهمیه استخدام نهادها همچون آموزش و پرورش، وزارت نفت و سایر وزارت خانه ها میتوانند از این ظرفیت های قانونی استفاده کنند.
وی اظهارداشت : بر اساس برنامه کلی دولت که برای سال جاری ایجاد یک میلیون شغل پیش بینی شده است، سهمیه ایثارگران در سطح کشور 250 هزار شغل است که 4 درصد از آن به ایثارگران شهرستان های استان تهران اختصاص دارد که توزیع مشاغل با توجه به پتانسیل های هر شهرستان متفاوت است.
این مقام مسئول در خصوص تعداد شهدا جانبازان، آزادگان شهرستان دماوند اظهار کرد: شهرستان دماوند دارای 825 جانباز است که 22 درصد از جانبازان شهرستان های استان تهران را تشکیل می‌دهد؛ همچنین این شهرستان 356 شهید، 51 آزاده، 35 شهید مدافع حرم و 29 نخبه و 2 کار آفرین برتر دارد.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران افزود : 496 دانشجوی شاهد در دماوند در هشت دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و 55 گلزار شهدا و 313 مزار شهید در سطح شهرستان وجود دارد که فقط 2 گلزار ساماندهی نشده است.
وی در خصوص بحث درمان ایثارگران بیان کرد: درمان به صورت کلی از طریق بیمه های پایه و تکمیلی که در حال انجام است و در شهرستان دماوند 873 نفر بیمه پایه و 1911 نفر بیمه تکمیلی هستند و در استان تهران 70 هزار و 534 هزار نفر بیمه تکمیلی و 33 هزار و 762 نفر بیمه پایه هستند.
همچنین حسین عبدالله اشرفی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دماوند در خصوص برگزاری آیین گرامیداشت و تجلیل از جانبازان بیان کرد: امسال با توجه به تعداد جمعیت جانبازان و در راستای تکریم آنان، تمامی شهرهای شهرستان دماوند طی مراسمی از جانبازان کل شهرستان توسط شهرداری ها تقدیر شدند.
وی ادامه داد: درمان جانبازان تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران و دارای بیمه، به طور رایگان انجام می شود و یکی از اقدامات دیگر حق پرستاری است و به والدین شهدا که نیازمند پرستار باشند پرداخت می شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه طرح علمداران نیز در شهرستان انجام شد، گفت: طبق سهمیه ای که برای شهرستان دماوند پیش بینی شده است،اگر هر نهادی اعلام جذب نیرو داشته باشد جانبازان بر اساس میزان تحصیلات و مدرک تحصیلی مشغول بکار می شوند.
شهرستان دماوند با جمعیتی افزون بر 100هزار نفر در 45 کیلومتری شهر تهران قرار گرفته است. این شهرستان از شمال با استان مازندران، از شرق با شهرستان فیروزکوه، ازجنوب با استان سمنان و از غرب با شهرستان شمیرانات و تهران همسایه است که این شهر از2بخش مرکزی و رودهن تشکیل می شود.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
تهرام/7246/ 1539
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.