به گزارش روز چهارشنبه فرهنگسرای ارسباران،کتاب «خانواده و اخلاق جنسی» گردآوری شده از موضوع مبانی حقوق زن از نظر اسلام است که شامل مباحث پیامبر(ص) و اخلاق جنسی، حکومت معنوی زن، تحفه‌های خلاق نوین جنسی، مرد و زدن زن؟ و عفاف، غیرت و حیا است.

کلیپ رونمایی از این کتاب که با حضور علی مطهری فرزند شهید در این خصوص تهیه شده روز جمعه دوازدهم اردیبهشت همزمان با چهل و یکمین سالگرد شهادت استاد شهید مرتضی مطهری در فضای مجازی پخش خواهد شد.

علاقه‌مندان برای تماشای این برنامه می‌توانند به نشانی‌های  https://www.instagram.com/farhangsara_arasbaran/  و  https://www.aparat.com/Farhangsara.arasbaran مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا، استاد شهید مرتضی مطهری متولد ۱۳ بهمن ۱۲۹۸ هجری شمسی در فریمان، استاد فلسفه و کلام اسلامی و تفسیر قرآن، عضو هیات موتلفه اسلامی و از نظریه پردازان نظام جمهوری اسلامی ایران بود، وی قبل از انقلاب اسلامی استاد دانشگاه تهران بود و بعد از انقلاب به ریاست شورای انقلاب منصوب شد.

مهمترین خدمات استاد مطهری در طول حیاتشان ارائه ایدئولوژی اصیل اسلامی از طریق درس و سخنرانی و تألیف کتاب است. این امر به خصوص در سال‌های ۱۳۵۱ تا ۱۳۵۷ به خاطر افزایش تبلیغات گروه‌های چپ و پدید آمدن گروه‌های مسلمان چپ زده و ظهور پدیده التقاط به اوج خود می‌رسد، در این سال‌ها استاد شهید با همکاری تنی چند از شخصیت‌های روحانی، «جامعه روحانیت مبارز تهران» را بنیان می‌گذارد.

شهید مطهری به یک نهضت اسلامی معتقد بود و برای اسلامی کردن محتوای نهضت تلاش‌های ایدئولوژیک بسیاری کرد. از جمله مهمترین این اقدامات می‌توان به کمک به تأسیس حسینیه ارشاد در سال ۱۳۴۶ اشاره کرد.

استاد مطهری ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۳۵۸ پس از بازگشت از یکی از جلسات فکری سیاسی توسط یکی از اعضای گروه فرقان ترور و به شهادت رسید.

امام خمینی (ره) در پیام تسلیت خویش به مناسبت شهادت استاد فرمودند: «مطهری شخصیتی بود که عمر شریف و ارزنده خود را در راه اهداف مقدس اسلام صرف کرد و با کجروی ها و انحرافات مبارزه سرسختانه کرد».

مسئله حجاب، جاذبه و دافعه علی(ع)، نظام خانوادگی اسلام، حماسه حسینی، فطرت و تربیت، آشنایی با قرآن و امامت و رهبری از جمله آثار شهید مطهری است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.