محمد علیخانی روز چهارشنبه در این آیین افتتاح که با حضور مسئولان شهری و منطقه ۱۸ برگزار شد اظهارداشت: این طرح با همکاری قرارگاه خاتم، گروه شهید رجایی و پیمانکار این طرح در جنوب غرب تهران از سال ۹۶ آغاز شده و امروز به بهره برداری رسیده است.

وی با بیان اینکه اعتبارات عمرانی و فنی شهرداری و مناطق ۲۲ گانه تهران برای سالجاری یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است گفت: از این میزان یک هزار و ۱۰۰ میلیارد در بخش معاونت عمرانی شهرداری و مابقی برای بخش های عمرانی مناطق در نظر گرفته شده است.

رییس کمیسیون حمل و نقل و عمران شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه در صدد هستیم تا با این اعتبار پروژه کوچک و بزرگ را احداث کنیم خاطرنشان کرد: امسال ۳۰ پروژه عمرانی در منطقه ۱۸، ۴۸ طرح در منطقه ۲۱ و فاز یک بزرگراه رستگار را به بهره برداری برسانیم.

۵۹۰۰ دستگاه اتوبوس در ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تهران فعال هستند

وی ادامه داد: هم اینک ۵۹۰۰ دستگاه اتوبوس در سطح تهران فعالیت دارند که بخشی فرسوده(عمری حدود ۸ سال و بیشتر) بوده که این موضوع در آلایندگی هوای تهران تاثیر گذار است.

علیخانی افزود: طبق برنامه توسعه شهر تهران می بایست تا به امروز ۹ هزار اتوبوس و تا پایان سال ۱۴۰۰ نیز ۱۱ هزار اتوبوس در سطح شهر تهران فعالیت می کردند.

به گفته وی یکی از مهم ترین اقدامات ما در دوره پنجم شورای اسلامی شهر تهران، پیگیری در خصوص بودجه دولت به این شهر بوده که این موضوع در جلسه‌ای هفته گذشته هیات دولت با حضور شهرداری و رییس شورای اسلامی شهر تهران محقق شد.

رییس کمیسیون حمل و نقل و عمرانی شورای اسلامی شهر تهران گفت: در این جلسه علاوه بر تخصیص اعتبار و نوسازی اتوبوس های فرسوده، ۶ هزار میلیارد تومان نیز برای خرید اتوبوس جدید به شهرداری های کشور اختصاص یافت.

وی با بیان اینکه ۳ هزار اتوبوس جدید خریداری خواهد شد گفت: یک هزار و ۵۰۰ دستگاه(معادل ۵۰ درصد خرید اتوبوس جدید) برای تهران در نظر گرفته شده است.

کمبود ۲ هزار واگن جدید مترو

علیخانی همچنین به کمبود ۳ هزار واگن جدید برای ناوگان مترو پایتخت اشاره کرد و گفت: یک واگن مترو قبل از تحریم ها(۲ سال گذشته) ۵ میلیارد تومان بوده که با تغییر نرخ ارز این میزان به ۱۵ میلیارد تومان رسیده است.

رییس کمیسیون حمل و نقل و عمران شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه بودجه شهرداری تهران امسال ۱۸هزار میلیارد تومان است اضافه کرد: برای خرید این واگن های جدید ۳۰هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که نیاز به کمک دولت است.

وی ادامه داد: در جلسه اقتصاد دولت که در سال ۹۵ انجام شد براین شد تا واگن های جدید مترو برای تهران و کلان شهرها خریداری شود.

علیخانی با اشاره به اینکه سهم تهران ۸۰۰ واگن بود اظهار داشت: ۶۳۰واگن خریداری شده و طبق قرار دادی با کشور چین تا یک سال آینده به ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تهران اضافه خواهد شد.

به گفته وی با ورود واگن های جدید تردد روزانه مردم با مترو از ۲میلیون (هم اینک) به ۱۰میلیون نفر برسد.

 این پل با حضور صفا صبوری دیلیمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، سید محمد فیاض شهردار منطقه ۱۸، احسان نوش آبادی مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران و برخی مدیران شهری به بهره برداری رسید.

تقاطع محور ۴۵ متری کن که یکی از تقاطع های ۵ گانه مسیر بزرگراه شهید بروجردی به شمار می آید، شامل یک مسیر زیرگذر و یک پل روگذر است. پل روگذر تقاطع که اخیرا آماده بهره برداری شده است، یک پل بتنی پیش تنیده بوده و طول آن با احتساب کوله ها به ۱۳۶ متر می رسد. عرض ۱۰ متری پل امکان ایجاد ۲ خط عبوری را فراهم ساخته است؛ خطوطی که در شیبراهه جنوبی به سمت شرق و جنوب هدایت شده اند. به این ترتیب بهره برداری از پل تقاطع محور ۴۵ متری کن ضمن ایجاد دسترسی به شرق بزرگراه شهید بروجردی، امکان دسترسی به بزرگراه آزادگان را نیز فراهم ساخته است.

تسهیل دسترسی از مسیر غرب به شرق بزرگراه فتح به بزرگراه آزادگان از دیگر منافع ترافیکی برقراری گردش شمال به جنوب در این تقاطع غیرهمسطح است؛ امری که ضمن کاهش گردش های اضافی، تاثیر قابل ملاحظه ای در کاهش بار ترافیک بزرگراه فتح خواهد داشت.

بزرگراه شهید بروجردی، بزرگراهی در امتداد آزادراه تهران- ساوه و در بخش حدفاصل بزرگراه آزادگان تا بلوار ۴۵ متری بهار است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.