«علیرضا آقاجری» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: دریافت هزینه های گزاف به عنوان ورودی از ساکنان تازه وارد برخی بلوک های ساختمانی مهر در این شهرستان به ما گزارش شده و باید در مورد چگونگی برآورد و اخذ این مبالغ تحقیق و بررسی کاملی انجام شود.
وی افزود: ساکنان مجتمع های آپارتمانی حق دارند که از ریز هزینه های ساختمان خود آگاه شوند و در صورت وجود مغایرت در محاسبات، ابتدا از مدیر ساختمان توضیح بخواهند و اگر پاسخی دریافت نکردند برای رسیدگی از طریق قانون پیگیری کنند.
دادستان عمومی شهرستان پردیس گفت: قطع خودسرانه انشعاب برق ، آب ، آسانسور و خدمات ساکنان آپارتمان‌های مهر یا هر ساختمان دیگر اقدامی مغایر با قانون است و اگر مالک یا مستاجری به هر دلیلی شارژ ساختمان را پرداخت نکرد ، مدیر ساختمان موظف است برای وصول مطالبات به مراجع ذیصلاح مراجعه و اقدام کند.
آقاجری با اشاره به وجود شبهاتی در انتخاب مدیران بلوک های ساختمانی تصریح کرد: انتخاب این افراد از طریق مجمع و با اکثریت رای ساکنان هر بلوک (موجر یا مستاجر) جنبه قانونی دارد که در قانون تملک آپارتمان به صراحت به آن اشاره شده و غیر از آن پذیرفته نیست.
وی در ادامه تاکید کرد: حساب و کتاب‌های مالی ساختمان نیز باید به صورت شفاف مشخص و پس از برگزاری انتخابات تحویل مدیر جدید شود.
دادستان عمومی شهرستان پردیس از مدیران خواست تا وقتی که اکثریت مالکان بلوک های مسکن مهر در آنها ساکن نشدند از تصمیم گیری های کلان و انجام امور پر هزینه به غیر از هزینه های جاری ساختمان پرهیز کنند.
آقاجری در ادامه عنوان کرد: پس از حضور اکثریت مالکان واحدهای مسکونی ، تصمیم گیری های هزینه بر و کلان با رضایت و نظر جمع انجام شود.
وی تاکید کرد: اگر یکی از مدیران ساختمان از ارائه فاکتور هزینه های انجام شده خودداری یا فاکتورهای مالی غیرمنطقی ارائه کرد نماینده منتخب ساکنان ساختمان می‎تواند با مراجعه به مراجع قضایی موضوع را به طور قانونی پیگیری کند.
شهرستان پردیس با 250 هزار نفر جمعیت در شرق پایتخت قرار دارد.
تهرام/9441//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.