نوید عباسی روز دوشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سنوات گذشته تخلفاتی در حوزه تغییر کاربری پارکینگ به تجاری صورت گرفته است از این پس ساخت و سازها تنها با مجوز شهرداری و براساس کاربری صادر شده انجام خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به هزینه بالای ساخت پارکینگ مکانیزه خاطر نشان کرد: هزینه ساخت هر پارکینگ مکانیزه در حدود 100 میلیون تومان برآورد شده است و شهرداری پردیس برای مشارکت بخش خصوصی در ساخت پارکینگ مکانیزه فراخوان داده و ساخت پارکینگ‌های عمومی درسطح شهر نیز در دست اقدام است.
معاون عمرانی فرماندار شهرستان پردیس با اشاره به اصلاحات هندسی انجام شده خاطرنشان کرد: این اصلاحات بر اساس نظر کارشناسان و طبق نظر کمیته فنی، پلیس راهور طراحی و اجرا شده است.
عباسی گفت: شاید اصلاحات هندسی صورت گرفته در برخی از معابر شهری برای برخی از شهروندان مشکلاتی ایجاد می کند، این اصلاحات به منظور بهبود شرایط ترافیک شهری انجام شده و ترافیک روان درون شهری و حمل و نقل بدون مشکل شهروندان برای ما در اولویت قرار دارد.
وی در ادامه با اشاره به مناطقی که در حوزه برنامه اصلاح هندسی قرار دارند، عنوان کرد: دسترسی خیابان کامیونداران به کمربندی و دور برگردان روبروی مسجد جامع بومهن و جابجایی کانکس های بانک شهر در میدان امام پردیس و بسته شدن برخی از معابر در سطح شهرستان در دست اقدام است.
معاون عمرانی فرماندار شهرستان پردیس گفت: شهرداران شهرهای بومهن و پردیس موظف شدند تا با بهره گیری از مشاوران عمرانی نسبت به اصلاح هندسی شهرهای خود اقدام کنند.
عباسی با اشاره به آسفالت ریزی ناپایدار در سطح شهرستان اظهار داشت: تعجیل شهرداری درآسفالت ریزی و عدم رعایت مسائل فنی را می توان از دلایل اصلی ناپایداری آسفالت خیابان های این شهر دانست.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته درخصوص کاهش تخریب آسفالت خیابان ها عنوان کرد: براساس مصوبات جلسه حفاری در سال جدید مقرر شد برای پیشگیری از دوباره کاری، حفاری‌ها با هماهنگی دستگاهها انجام شود.
شهرستان پردیس با 250 هزار نفر جمعیت در شرق پایتخت قرار دارد.
تهرام/9441//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.