کشورهای شرق آسیا از بیم شیوع دوباره کرونا مشوق های جالبی برای شهروندان خود به منظور زدن واکسن ارائه می کنند.

به گزارش جماران به نقل از رویترز، کشورهای تایلند،اندونزی و هنگ کنگ برای تشویق مردم شان برای زدن واکسن ضد کرونا جایزه های ارزشمندی را تعیین کرده اند.

در منطقه«مای چام» در استان «چیانگ مای» در شمال تایلند که منطقه ای است که بیشتر مردم در آن جا گاو چران هستند مسئولان برای تشویق شان به زدن واکسن کرونا از ماه جاری اجرای اقدام به قرعه کشی و دادن یک گاو به عنوان جایزه کرده اند و موفقیت درخشانی به دست آمده است.

«انخام ثونجخام» 65 ساله که یک گاو یک ساله به ارزش 320 دلار پس از دریافت واکسن کرونا برنده شد گفت:«این بهترین جایزه در همه عمرش بوده است».

به گفته مسئولان تایلندی در جریان کارزار واکسیناسیون که وارد دومین هفته خود شد 27 گاو به عنوان جایزه داده شده است و باعث شد بیش از 50 درصد از ساکنان منطقه که بیشتر آنها مسن و افراد در معرض ابتلا به کرونا هستند برای دریافت واکسن ثبت نام کنند.

در هنک کنگ که تا کنون تا حدود زیادی کرونا را کنترل کرده است و مسئولان نگران آن هستند که میزان پایین واکسیناسیون باعث شیوع کرونا به شکل گسترده در این شهر شود جوایز ارزشمندتری به شهروندان داده می شود. 

از جمله مشوق هایی که دولت هنگ کنگ برای تشویق شهروندانش به زدن واکسن ارائه کرده است بن خرید،بلیط هواپیما و خانه ای به ارزش 10.8 میلیون دلار هنگ کنگ( 1.4میلیون دلار آمریکا )برای کسانی که واکسن می زنند.برخی شرکت ها نیز مرخصی با حقوق به افراد مصون می دهند. 

برخی از باشگاه های ورزشی به جای تشویق برای واکسن زدن تنبیه را در پیش گرفته اند و از کارکنان خود خواستند که اگر قبل از پایان ماه ژوئن واکسن کرونا نزنند از پاداش و ارتقا و افزایش حقوق در آینده محروم می شوند. 

 در کشورهایی که به شدت از کرونا آسیب دیده اند مانند اندونزی نیز دولت تلاش می کند ترس از واکسن ها را برطرف کند.

مسئولان «چیبیاناس» درجزیره «جاوه غربی» برای قانع کردن افراد مسن درباره اینکه واکسن ها امن و حلال هستند کار دشواری دارند بنابراین به هر فرد مسن که واکسن بزند یک مرغ زنده می دهند.

 

 

 کاهش محدودیت ها پس از واکسیناسیون و رونق گردشگری اروپا

کشورهای اروپایی با نزدیک شدن به فصل تابستان در تلاشند تا با کاهش و لغو تدریجی محدودیت‌های کرونایی ضمن رونق بخشیدن به فعالیت‌های اقتصادی مرتبط با تعصیلات زمینه جذب گردشگران خارجی را نیز فراهم کنند.

فرانسه همانند چند کشور اروپایی از اوایل ماه جاری میلادی سومین مرحله از کاهش محدودیت‌ها را با صدور مجوز به بارها و رستوران‌ها برای پذیرایی از مشتریان در داخل و نیز عقب کشیدن ساعت منع تردد شبانه از ۲۱ به ۲۳ شب آغاز کرد و روز چهارشنبه این محدودیت‌ها را باز هم تسهیل کرد.

کشورهای اروپایی همزمان با لغو این محدودیت‌ها ضمن شتاب بخشیدن به روند واکسیناسیون شهروندان، به تازگی مرحله واکسینه کردن جوانان و نوجوانان را نیز آغاز کرده‌اند.

دولت فرانسه اعلام کرد که در ادامه کاهش محدودیت‌ها کرونایی و با توجه به وضعیت نسبتا مطلوب موجود در این کشور از حیث همه‌گیری بیماری کووید۱۹ در فصل گرما، زدن ماسک در محیط‌های بیرونی از روز پنجشنبه ۱۷ ژوئن به جز در مواردی مشخص اجباری نیست و مقرارت منع آمد و شد شبانه نیز از روز یکشنبه ۲۰ ژوئن به کلی برداشته می‌شود.

بدین ترتیب علاقه‌مندان به شرکت در جشن موسیقی که هر ساله روز ۲۱ ژوئن در سراسر فرانسه برگزار می‌شود، می‌توانند با توجه به دستورالعمل‌های جدید بدون ماسک و بدون لحاظ شدن محدودیت‌های تردد شبانه در این مراسم حضور یابند.

این دو دستورالعمل ویژه روز چهارشنبه در پایان نشست شورای وزیران دولت فرانسه از سوی ژان کاستکس،‌ نخست وزیر این کشور اعلام شد.

نخست وزیر فرانسه همچنین تاکید کرد که با توجه به سرعت گرفتن روند واکسیناسیون و برداشته شدن اولویت‌ها انتظار می‌رود دست کم ۳۵ میلیون نفر تا پایان ماه اوت به صورت کامل واکسینه شوند.

به گزارش یورونیوز، دو کشور آلمان و اسپانیا نیز اعلام کرده‌اند که به دلیل بهبود شرایط کرونایی اجبار ماسک زدن در محیط‌های بیرونی را به زودی لغو خواهند کرد.

این در حالیست که دانمارک، دیگر کشور اروپایی که با آلمان مرز مشترک دارد روز دوشنبه گذشته ماسک زدن در محیط‌های بیرونی به غیر از وسائل حمل و نقل عمومی را غیر اجباری اعلام کرد.

وزیر بهداشت آلمان اعلام کرده است که به دلیل کاهش چشمگیر موارد ابتلا به بیماری کووید۱۹ دستورالعمل‌هایی به زودی برای کاهش تدریجی محدودیت‌ها در این کشور صادر می‌شود که برداشتن اجبار به صورت داشتن ماسک در محیط‌های بیرونی نخستین مرحله آن خواهد بود.

در اسپانیا نیز ماسک زدن در محیط‌های بیرونی که پس از نخستین موج همه‌گیری بیماری کووید۱۹ اجباری شده بود به زودی طبق گفته مقامات این کشور اختیاری خواهد شد.

پدرو سانچز،‌ نخست وزیر اسپانیا روز چهارشنبه بدون مشخص کردن تاریخی دقیق این وعده را به شهروندان کشورش داد؛ حال آنکه مقامات وزارت بهداشت اسپانیا پیش‌تر از احتمال بر داشتن اجبار ماسک زدن در محیط‌های بیرونی در اواخر ماه ژوئن خبر داده بودند.

اسپانیا با ثبت بیش از هشتاد هزار مرگ و نزدیک به چهار میلیون مورد ابتلا به بیماری کووید۱۹ یکی از کشورهایی است که بیشترین تاثیر را از شیوع ویروس کرونا در اروپا پذیرفته است.

بر اساس آخرین آمارهای ارائه شده از سوی مادرید نزدیک به ۲۸ درصد از جمعیت ۴۷ میلیون نفری اسپانیا تاکنون به صورت کامل واکسینه شده‌اند و نزدیک به ۴۶ درصد از شهروندان اسپانیایی نیز دست کم یک دوز واکسن ضد کووید را دریافت کرده‌اند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.