تعداد مبتلایان به کرونا در هند در آستانه رسیدن به 30 میلیون نفر است.

 

به گزارش جماران به نقل از رویترز، هند امروز جمعه نیز آمار بالای مبتلایان و جان باختگان کرونا در جهان را از آن خود کرد. این کشور 3403 مود جان باخته و 91هزار و 702 مورد ابتلای جدید را طی 24 ساعت گذشته ثبت کرد.

بر اساس داده های وزارت بهداشت هند تعداد مبتلایان به کرونا در این کشور به 29.3 میلیون نفر و تعداد جان باختگان به 363هزار و 79 نفر رسید.

هند روز پنج شنبه اعلام کرد که بالاترین آمار جان باختگان کرونا در یک روز را از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ثبت کرده است. به طوری که 6148 مورد فوتی را ثبت کرده است و این بالاترین و بیشترین مورد فوتی کرونا بوده است که در سراسر جهان ثبت شده است.بر اساس داده های وزارت بهداشت هند روز پنجشنبه 94هزار و 52 مورد ابتلای جدید ثبت شده است.

پیش از این ایالات متحده آمریکا در 12 فوریه گذشته 5444 مورد فوتی را در اثر شیوع کرونا ثبت کرده بود

 

 گروه هفت یک میلیارد دوز واکسن کرونا به کشورهای فقیر می دهد

نشست سران گروه هفت در حالی روز جمعه در انگلیس آغاز خواهد شد که کشورهای عضو این گروه در نظر دارند یک میلیارد دوز از واکسن کرونا را به کشورهای فقیر جهان اختصاص دهند.

بنا به اعلام دولت انگلیس که ریاست دوره ای گروه هفت را برعهده دارد «طرحی برای گسترش تولید واکسن» نیز از سوی کشورهای عضو اعلام خواهد داشت. انگلیس قرار است ۱۰۰ میلیون دوز از یک میلیارد دوز وعده داده شده را تامین کند. پیشرفت قابل توجه کارزار واکسیناسیون در انگلیس به لندن امکان داده است تا دوزهای اضافی خود را به دیگر کشورهای جهان اختصاص دهد.

تاکنون نزدیک به ۷۰ میلیون دوز از واکسن کرونا در انگلیس تزریق شده است. نیمی از یک میلیارد دوز وعده داده شده از سوی گروه هفت را ایالات متحده آمریکا تامین خواهد کرد. جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در این مورد گفت: «وظیفه بشردوستانه ما این است که تا حد ممکن جان آدم ها را نجات دهیم.»

به گزارش یورونیوز، یک میلیارد دوز واکسنی که گروه هفت وعده آن را داده قرار است از طریق ساز و کار «کوواکس» در بین «۹۲ کشور جهان» تقسیم شود. از این میان ۲۰۰ میلیون دوز قرار است تا پایان سال ۲۰۲۱ در اختیار کشورهای فقیر قرار گیرد.

ساز و کار «کوواکس» تاکنون بیش از ۸۰ میلیون دوز از واکسن بیماری همه گیر «کووید ۱۹» را در ۱۲۹ کشور یا منطقه جهان تقسیم کرده است.

علاوه بر آمریکا و انگلیس کشورهای کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا و ژاپن نیز عضو گروه هفت هستند. رهبران این کشورها قرار است علاوه بر مقابله با همه گیری ویروس کرونا در مورد احیای اقتصاد پس از این همه گیری و تغییرات آب و هوایی نیز با یکدیگر گفتگو کنند. سران گروه هفت همچنین در نظر دارند به طور رسمی اخذ دستکم ۱۵ درصد مالیات از شرکت ها در سطح جهان را اعلام کنند.

وزرای دارایی کشورهای عضو گروه هفت هفته گذشته در مورد وضع مالیات ۱۵ درصدی در سطح جهان به توافق دست یافتند. این تصمیم در راستای مقابله با فرارهای مالیاتی و استقرار شرکت ها در گریزگاه های مالیاتی اتخاذ شده است.

رهبران گروه هفت قرار است با الیزابت دوم، ملکه انگلیس و دیگر اعضای ارشد خاندان سلطنتی این کشور نیز دیدار کنند.

 

برنامه چین برای واکسیناسیون 80 درصد جمعیت اش

مقامات چین در راستای دستیابی به هدف خود برای واکسیناسیون ۸۰ درصد از جمعیت این کشور تا پایان سال جاری، در نظر دارند تا تزریق واکسن کرونا به کودکان را نیز در دستور کار قرار دهند.

مسئولان بهداشتی چین هفته گذشته با تزریق واکسن «سینوواک» به کودکان سه تا ۱۷ ساله موافقت کردند. هرچند هنوز زمان آغاز تزریق واکسن بیماری «کووید ۱۹» به کودکان چینی اعلام نشده است اما انتظار می رود که دهها میلیون کودک در این کشور در برابر این بیماری همه گیر واکسینه شوند.

آمار ابتلای کودکان به بیماری «کووید ۱۹» در جریان همه گیری ویروس کرونا کمتر از بزرگسالان بوده است. علاوه بر این کودکان مبتلا اغلب علائم خفیف تری نسبت به بزرگسالان دارند. با این حال بسیاری از کارشناسان بر این باور هستند که واکسیناسیون کودکان در برابر «کووید ۱۹» برای قطع چرخه انتقال ویروس کرونا در میان انسان ها ضروری است.

با این حال واکسیناسیون کودکان در چین و دیگر کشورهای جهان با دو چالش اصلی روبرو است. یکی از این چالش ها نگرانی های مرتبط با واکسیناسیون در برابر «کووید ۱۹» است. در حالی که بخش قابل توجهی از بزرگسالان در بسیاری از کشورها هنوز به تزریق واکسن «کووید ۱۹» تن نداده اند احتمالا تعداد زیادی از والدین نیز در این زمینه رویکردی محتاطانه خواهند داشت.

از سوی دیگر استفاده از اغلب واکسن های موجود هنوز برای کودکان و نوجوانان مورد تائید قرار نگرفته است. تاکنون آمریکا، کانادا، سنگاپور و هنگ کنگ با تزریق واکسن فایزر به نوجوانان ۱۲ سال به بالا موافقت کرده اند. به این ترتیب به نظر می رسد تائید استفاده از واکسن «سینوواک» برای کودکان چینی می تواند مسیر را برای واکسیناسیون اعضای این گروه سنی در بسیاری از کشورها هموار کند. واکسن «سینوواک» هم اکنون در دهها کشور از جمله کشورهای پرجمعیتی مانند برزیل و اندونزی مورد استفاده قرار می گیرد.

دولت تایلند نیز ضمن استقبال از تائید استفاده از واکسن «سینوواک» برای کودکان در چین اعلام کرد که در صورت صدور مجوز مشابهی در تایلند آماده تزریق‌ این واکسن به همه گروه های سنی خواهد بود.

سازمان جهانی بهداشت هفته گذشته با صدور مجوز اضطراری برای استفاده از واکسن «سینوواک» در میان افراد ۱۸ سال به بالا موافقت کرد. مجوز استفاده از واکسن ها برای بزرگسالان و کودکان اغلب به طور جداگانه صادر می شود زیرا واکنش سیستم ایمنی در بدن کودکان با بزرگسالان متفاوت است.

از جمعیت یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفری چین، ۲۵۴ میلیون نفر را کودکان زیر ۱۴ سال تشکیل می دهند. مقامات چین برای واکسیناسیون ۸۰ درصد جمعیت این کشور باید یک میلیارد و ۱۲۰ میلیون نفر را تا پایان سال واکسینه کنند.

 

هشدار سازمان ملل

سازمان ملل متحد روز پنج‌شنبه هشدار داد که در پی شیوع ویروس کرونا، جهان برای اولین بار در دو دهه گذشته شاهد افزایش قابل توجه شمار کودکان کار است و میلیون‌ها کودک دیگر نیز همچنان در معرض خطر آغاز کار اجباری هستند.

بر اساس گزارش مشترک سازمان بین‌المللی کار و یونیسف، در آغاز سال ۲۰۲۰ میلادی ۱۶۰ میلیون کودک مجبور به کار اجباری بودند که ۸ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر بیشتر از آماری است که چهار سال پیش از این به دست آمده بود.

گزارش همچنین پیش‌بینی می‌کند که ادامه وضع موجود و گسترش فقر در میان جوامع باعث شود تا پایان سال آینده ۹ میلیون کودک دیگر نیز مجبور به کار شوند.

«کلودیا کاپا» کارشناس یونیسف و یکی از تهیه کنندگان این گزارش، بحرانی را که کودکان در جوامع فقیر با آن روبرو هستند بسیار جدی می‌داند و می‌گوید: «اگر حمایت‌های اجتماعی دولت‌ها به دلایلی همچون سیاستهای ریاضت اقصادی از سطح کنونی نیز پایین‌تر برود، آنگاه تعداد کودکانی که مجبور به کار می‌شوند تا پایان سال ۲۰۲۲ میلادی تا ۴۶ میلیون نفر افزایش خواهد یافت.»

بر اساس این گزارش که هر چهار سال یک بار منتشر می‌شود، نیمی از این کودکان کار تنها بین پنج تا یازده سال سن دارند و بسیاری از آنها (حدود ۷۰ درصد یا ۱۱۲ میلیون نفر) در کارهای کشاورزی و ۲۰ درصد در بخش خدمات و ۱۰ درصد باقیمانده در بخش صنعت به کار گمارده شده‌اند.

بیشترین آمار افزایش کودکان کار نیز در صحرای آفریقا به ثبت رسیده است.

در این گزارش همچنین آمده است که روند صعودی شمار کودکان کار در جهان، حتی پیش از شیوع ویروس کرونا نیز آغاز شده بود و در آستانه همه‌گیری این بحران، از هر ۱۰ کودک یک نفر مشغول به کار اجباری بود.

سازمان ملل هشدار می‌دهد که چنانچه برای کمک به خانواده‌هایی که فقیر می‌شوند کاری نشود، وضعیت وخیم‌تر خواهد شد.

هنریتا فور، مدیر اجرایی یونیسف می‌گوید: «ما در حال از دست دادن فرصت‌ها برای مبارزه با کار کودکان هستیم و سال گذشته به هیچ نتیجه درخور توجهی در این زمینه نرسیدیم. در دومین سال شیوع کرونا نیز همچنان تعطیلی مدارس، شوک‌های اقتصادی و کاهش بودجه‌های ملی ادامه دارند و در این شرایط خانواده‌ها مجبور به انتخاب‌های سخت می‌شوند.»

بنا بر آمارها، پسران که ۹۷ میلیون نفر از مجموع ۱۶۰ میلیون کودک کار را در آغاز سال ۲۰۲۰ تشکیل می‌دادند، بیشتر درگیر کارهای اجباری شده‌اند.

موضوع نگران کننده دیگر اینکه شمار کودکان ۵ تا ۱۷ ساله‌ای که مجبور به انجام کارهای خطرناک مانند استخراج معدن شده‌اند نیز بطور قابل توجهی افزایش یافته است.

این کودکان همچنین مجبورند بیش از ۴۳ ساعت در هفته کار کنند که به این ترتیب هرگونه فرصت برای تحصیل را از دست می‌دهند.

در اوایل سال ۲۰۲۰ میلادی برآورد سازمان بین‌المللی کار و یونیسف حاکی از آن بود که ۷۹ میلیون کودک مجبور به انجام کارهای خطرناک شده‌اند که ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بیش از آمار چهار سال پیش از آن است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.