طرح پایین آوردن سن رأی به 16 سال در سطح فدرال، به غیر از چند نماینده دموکرات، خیلی مورد استقبال قرار نگرفته است.

 

به گزارش جماران به نقل از ان ‌بی ‌سی نیوز، در صورت تصویب یک طرح تاریخی نوجوانان 16 سال و بالاتر در سان ‌فرانسیسکو می ‌توانند در انتخابات نوامبر آمریکا، حق رای در انتخابات محلی داشته باشند.  

تصمیم‌ گیری در خصوص پایین آوردن سن رای به 16 سال توسط ساکنین شهر انجام خواهد شد، ولی آنها در سال 2016 که این طرح برای اولین بار پیشنهاد شد با آن موافقت نکردند. 

 این طرح در رای ‌گیری قبلی با 48 درصد نظر مثبت و با اختلافی اندک شکست خورد ولی سازمان‌ دهندگان کارزار «رای 16» معتقدند امسال موفق خواهند شد. 

به گفته «برندان کلاگمن» مدیر کارزار رای 16، در مصاحبه با ان ‌بی‌ سی نیوز، «انگیزه ما بیش و پیش از هر چیز اطمینان از این است که رای اولی ‌ها شرکت در انتخابات را تجربه کنند و به عادتی برسند که بقیه عمرشان هم در انتخابات مشارکت داشته باشند، که این برای دموکراسی ضروری است.» 

شهرهای دیگر نظیر «تاکوما پارک» در «مریلند»، سن رای برای انتخابات شهرداری را قبلا به 16 سال تغییر داده‌ اند. اما سان ‌فرانسیسکو، یکی از بزرگ ‌ترین شهرهای کالیفرنیا، اولین شهر بزرگی است که دست به این تغییر می ‌زند و امیدوار است سایر شهرهای بزرگ نیز از آن پیروی کنند. 

طرح پایین آوردن سن رای به 16 سال در سطح فدرال، به غیر از چند نماینده دموکرات، خیلی مورد استقبال قرار نگرفته است.

«آیانا پرسلی» نماینده ماساچوست، در اصلاحیه قانون «برای مردم» در سال 2019 ، طرحی را برای پایین آوردن سن رای در انتخابات فدرال پیشنهاد کرد. «گریس منگ» نماینده نیویورک نیز در سال 2016 پیشنهاد افزودن یک تبصره را در قانون اساسی برای پایین آوردن سن رای به اندازه دو سال مطرح کرد. 

منگ به این خبرگزاری گفت: «من همواره از جامعه جوان کشور که شعور، عقلانیت و اشتیاق خود را در مسائلی چون عدالت اجتماعی، کنترل سلاح، و تغییرات اقلیمی نشان داده ‌اند، الهام گرفته ‌ام.» 

وی افزود: «آنها رهبران آینده‌ اند و تصمیمی که ما امروز می‌ گیریم بر زندگی آنها اثر خواهد داشت. برای رسیدن به دیدگاه و تجربه آنها باید سن رأی را در تمام انتخابات‌ به 16 سال پایین بیاوریم.»

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.