نوراله اسعدی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در مجتمع بندری نگین انواع طرح های سرمایه گذاری اعم از اسکله های کانتینری، چند منظوره، فله، مایع و صنایع با ارزش افزوده وجود دارد.
وی بیان کرد: برخی از این طرح ها مطالعات اولیه و مهندسی آنها انجام شده و قابل ارائه به سرمایه گذاران است.
اسعدی ادامه داد: در این ارتباط یک هیات چینی به عنوان دومین هیات خارجی پس از قطری ها روز گذشته از تاسیسات بندری بوشهر در جزیره نگین بازدید کرد.
وی افزود: در این سفر یکروزه فرصت های سرمایه گذاری مجتمع بندری نگین توسط کارشناسان اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر برای آنها تشریح شد.
اسعدی یادآور شد: بندر بوشهر یکی از بنادر با قدمت در عرصه تجارت و دریانوردی و دومین بندر کانتینری کشور است و بواسطه ایجاد زیر ساخت های مناسب از گذشته تاکنون آماده هرگونه سرمایه گذاری است.
وی ادامه داد: مجتمع بندری نگین از بخش های قابل توجهی برای سرمایه گذاری برخوردار است که این امر باعث ترغیب سرمایه گذاران برای بازدید از ظرفیت های بندر بوشهر و آشنایی با فرصت های سرمایه گذاری این بندر شده است.
طرح توسعه بندر بوشهر با سرمایه گذاری سه هزار میلیارد ریالی بخش خصوصی در سفر سال 1393 رئیس جمهوری به این استان آغاز شده است.
در زمان حاضر احداث ترمینال کانتینری در 15هکتار فاز نخست جزیره نگین با 300 متر اسکله و ظرفیت پذیرش کشتی های 50 هزار تنی از جمله طرح های در دست اجراست. که عملیات احداث اسکله پایان یافته و عملیات لاروبی کانل دسترسی آن بتازگی آغاز شده است.
در افق میان مدت، این اسکله به 2 پست تبدیل و زمین های پشتیبانی آن به حدود 45 هکتار می رسد.
علاوه براین احداث ترمینال چند منظوره در بندر نگین در زمینی به وسعت 17 هکتار با 300 متر طول و با پذیرش کشتی های 50 هزار تنی از جمله دیگر طرح های در دست اقدام است که یکی از کارهای اختصاصی آن ارائه خدمت به کانتینرهاست.
ساخت پایانه اختصاصی صادرات محصولات و مواد مختلف در زمینی به وسعت 15 هکتار با 80 متر طول اسکله و ظرفیت پذیرش کشتی های 25 تا 30 هزارتنی از جمله دیگر طرح های در دست اجرا در بندر نگین است.
7212/6043**
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.