دکتر سعید کشمیری روز شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: از این تعداد 17 طرح با 116 میلیارد ریال افتتاحی و مابقی با 74 میلیارد ریال اجرایی است.
وی اظهار کرد: این طرح ها شامل پایگاه‌های اورژانس، خانه‌های بهداشت مناطق صعب‌العبور و پانسیون پزشکان است.
کشمیری، برگزاری پیاده‌روی و ورزش همگانی، دیدار و ملاقات مدیران ارشد دانشگاه با مقام های استانی، معرفی دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت، ارائه خدمات مشاوره‌ای رایگان و برگزاری نمایشگاه‌های استانی را ازجمله برنامه‌های پیشنهادی هفته سلامت عنوان کرد.
وی با اشاره به شعار 'همه برای سلامت سلامتی برای همه' گفت: همزمان با هفته سلامت طرح بررسی شیوع عوامل خطر بیماری های غیر واگیر دراستان بوشهر از امروز آغاز می شود.
وی یادآور شد: در قالب این طرح برای تدوین سیمای کلی استان در ارتباط با دیابت، فشار خون، عوامل ریسک خطر در مورد بیماری های قلبی و عروقی و افزایش چربی 2هزار نفر مورد بررسی قرار می گیرند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در طرح بررسی شیوع عوامل خطر بیماری های غیر واگیر نمونه خون، میزان قند، وزن، دور شکم افراد اندازه گیری و نمونه آزمایش های کاملی از افراد گرفته می شود.
کشمیری اضافه کرد: با توجه به اینکه از هر دو نفر یک نفر در کشور و استان بوشهر با اضافه وزن، بیماری های قلبی و عروقی و بیماری های عروق قلب و مغز روبرو است به همین دلیل تشخیص بموقع و پیشگیری از این نوع بیماری ها در برنامه کاری دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر قرار گرفت.
وی بیان کرد: سلامت کنونی هر انسان در رفتارهای گذشته او رقم می خورد به همین دلیل تلاش می شود تا مردم نسبت به مصرف سه سم نمک، شکر و آرد آگاهی های لازم را داشته باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر یادآور شد: استان بوشهر در مصرف قلیان و کم تحرکی در کشور رتبه اول و در مصرف میوه در ردیف استان های برتر است.
وی تاکید کرد: هرچیزی که مربوط به نوع زندگی ماست مثل تحرک، غذاخوردن و نشاط اجتماعی اگر هر یک از آنها نباشند منجر به بیماری های خطرناک مانند سکته و فشار خون می شوند.
1 تا 7 اردیبهشت به عنوان هفته سلامت نامگذاری شده است.
6047/6043**
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.